Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Mk 3.5 SYNC2 ve Gizli Özellik Açma

Ali Avcı

Soru

Selamün aleyküm hayırlı günler 

Aracım Ford Focus 1.5 tdci titanium gizli ozellikleri acmak icin Elm327 modifiye edilmiş anahtarlı cihazini aldim. Forscan programina laptopla birlikte baglaniyorum araci okutturuyorum ama sürekli hata veriyor nerede yanlış yapiyorum bilemedim sonrasinda cihazi iade ettim. 

bu linkteki cihazi aldim.https://otoeko.com/ford-forscan-ozellik-kablolu/  bundada deneme yapmadan yardimci olacak birini ariyorum. Aracta bi sorun olmasını istemiyorum. Malum bu isi yapanlar abartili fiyatlar istiyorlar. Navigasyonu felan aktif etmek istiyorum. Detayli anlatabilecek yardimci olabilecek varmi ?  Sync2 cihaz

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 13 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0
17 dakika önce, Burhan Aydoğan yazdı:

Peki hocam bu forscan proğramını detaylı anlatan öğretici bir video varmı pek bulamadım açıklayıcı anlatıcı 

teşekkür ederim nacizane yorumunuz için 🙂

Rica ederim.

Tek başına anlatan bir video olmasa da yapacağınız işe göre YouTubeda oldukça çok video var. Yine forumda bilgilendirici yazılar var. Ben de kuganın havalandırma sistemini ekranda göstermeyi forumdaki arkadaşlardan yardım alarak yapmıştım. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
9 dakika önce, Ali Avcı yazdı:

Bu konuyu bende arastirdim yapilan videolarda detayli anlatilmiyor yardimci olacak kimse yokmu 

https://www.youtube.com/watch?v=IdaXvfR7ZUI

Fikret Ö. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
10 saat önce, Ali Avcı yazdı:

kalibrasyon dosyasını buraya kopyalayın: C:\Users\ALI\Documents/Calibration Files/F1DT-14C097-AA.VBF

Bu hatayı alıyorum nasil gideririm ?

Araç ile bağlantı sırasında bilgisayarınız internete bağlı olursa gerekli kalibrasyon dosyalarını otomatik olarak çeker. Ne yaptığınızdan emin değilseniz, yapmayın 🙂

Ayrıca

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
6 saat önce, Semih O. yazdı:

Araç ile bağlantı sırasında bilgisayarınız internete bağlı olursa gerekli kalibrasyon dosyalarını otomatik olarak çeker. Ne yaptığınızdan emin değilseniz, yapmayın 🙂

Ayrıca

17.11.2024 - 20:01 tarihinde, Ali Avcı yazdı:

Selamün aleyküm hayırlı günler 

Aracım Ford Focus 1.5 tdci titanium gizli ozellikleri acmak icin Elm327 modifiye edilmiş anahtarlı cihazini aldim. Forscan programina laptopla birlikte baglaniyorum araci okutturuyorum ama sürekli hata veriyor nerede yanlış yapiyorum bilemedim sonrasinda cihazi iade ettim. 

bu linkteki cihazi aldim.https://otoeko.com/ford-forscan-ozellik-kablolu/  bundada deneme yapmadan yardimci olacak birini ariyorum. Aracta bi sorun olmasını istemiyorum. Malum bu isi yapanlar abartili fiyatlar istiyorlar. Navigasyonu felan aktif etmek istiyorum. Detayli anlatabilecek yardimci olabilecek varmi ?  Sync2 cihaz

Teşekkür ederim semih bey sayenizde gizli ozellikleri actim.🙂  Sonrasinda kendime cok güvenerek navigasyon açma işlemini denedim 🤦‍♂️ sonuç vasat cikti🥴 şuanda radyo cd Bluetooth veya sesli konuşma ozellikleri felan hep gitti. Sifirlamaya calistim sifirladim herhangi bi degisiklik olmadi😞 sadece radyo cizirti sesi var baska hicbirsey yapmiyor. Ne yapabilirim acaba 😟 simdiden teşekkür ederim 

6 saat önce, Semih O. yazdı:

Ayrıca

Teşekkür ederim semih bey sayenizde gizli ozellikleri actim.🙂 Sonrasinda kendime cok güvenerek navigasyon açma işlemini denedim 🤦‍♂️ sonuç vasat cikti🥴 şuanda radyo cd Bluetooth veya sesli konuşma ozellikleri felan hep gitti. Sifirlamaya calistim sifirladim herhangi bi degisiklik olmadi😞 sadece radyo cizirti sesi var baska hicbirsey yapmiyor. Ne yapabilirim acaba 😟 simdiden teşekkür ederim 

Bu şekilde fonksiyonlari gitti çalışmıyor ne yapmam gerekir ? 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
1 saat önce, Ali Avcı yazdı:

Bu şekilde fonksiyonlari gitti çalışmıyor ne yapmam gerekir ? 

Ne yaptığınızı bilmediğim için bir şey diyemiyorum. BCM, APIM ya da ACM'nin konfigürasyonundan birini ya da birkaçını bozdunuz herhalde. Bu yüzden diyoruz "Ne yaptığınızdan emin değilseniz, yapmayın 🙂"

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Bunu degistirmistim ama yedegini aldim geri yükledim. Duzelmedi navigasyon guncelleme konulu yazinizdaki 3.8 olan dosyayi kurdum kurarken yarim kaldi sonrasinda hepsi gitti 😱 sanırım 3.10 olan temiz dosya bulup onu yuklemem gerek onuda arastiriyorum inşallah bulurum. Hic olmadi tesla ekran alacagim 🥹

IMG_20241119_173138.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

3.08 de 3.10 da paylaştığım konuda mevcut. Eğer 3.08 yarım kaldıysa güvenilir bir flash belleğe 3.08'i tekrar atın, kaldığı yerden devam eder.

Yüklerken sabırlı olun, yarım kaldı diye bir şey yok. 1 saatten uzun sürüyorsa kullandığınız bellekte sorun vardır. O konuda yazdıklarımı harfiyen uygularsanız bir sorun yaşamazsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.