Ali Sezar Oluşturma zamanı: Kasım 23 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 23 Bugün araca bindim çalıştırdım. Fren pedalına basınca fıs diye hava kaçırma sesi gibi bir ses geldi kontağı kapatıp freni pompaladım sertleşiyor kontağı açınca yumuşuyor westinghouse sağlamdır herhalde, ama her pedala basınca fıs sesi geliyor ve tam aşağı kadar basamıyorum basarken de araç altından çıt diye bir ses geliyor. Başına böyle birşey gelen olduysa yardımcı olabilir mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem Ay Yanıtlama zamanı: Kasım 23 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23 Her iki ses de normal görünüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Sezar Yanıtlama zamanı: Kasım 23 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23 6 saat önce, Erdem Ay yazdı: Her iki ses de normal görünüyor Mümkün değil normal olması, fren yarıdan aşağı basılmıyor. Galiba anlatamadım pedala basınca üst kısımda arkasında bulunan körüklü bölgeden bildiğin siboptan kaçan hava gibi püskürtme sesi var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 24 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24 Sorun alt hidrolik merkezinde olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem Ay Yanıtlama zamanı: Kasım 24 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24 21 saat önce, Ali Sezar yazdı: Mümkün değil normal olması, fren yarıdan aşağı basılmıyor. Galiba anlatamadım pedala basınca üst kısımda arkasında bulunan körüklü bölgeden bildiğin siboptan kaçan hava gibi püskürtme sesi var. Bir servise gidin bu durumda beklemeden…Fren işi önemli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap