Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3.5 fren pedalına basınca fıs sesi geliyor

Ali Sezar

Önerilen Mesajlar

Bugün araca bindim çalıştırdım. Fren pedalına basınca fıs diye hava kaçırma sesi gibi bir ses geldi kontağı kapatıp freni pompaladım sertleşiyor kontağı açınca yumuşuyor westinghouse sağlamdır herhalde, ama her pedala basınca fıs sesi geliyor ve tam aşağı kadar basamıyorum basarken de araç altından çıt diye bir ses geliyor. Başına böyle birşey gelen olduysa yardımcı olabilir mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

6 saat önce, Erdem Ay yazdı:

Her iki ses de normal görünüyor 

Mümkün değil normal olması, fren yarıdan aşağı basılmıyor. Galiba anlatamadım pedala basınca üst kısımda arkasında bulunan körüklü bölgeden bildiğin siboptan kaçan hava gibi püskürtme sesi var. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

21 saat önce, Ali Sezar yazdı:

Mümkün değil normal olması, fren yarıdan aşağı basılmıyor. Galiba anlatamadım pedala basınca üst kısımda arkasında bulunan körüklü bölgeden bildiğin siboptan kaçan hava gibi püskürtme sesi var. 

Bir servise gidin bu durumda beklemeden…Fren işi önemli.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.