Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Focus mk3.5 Geri Gorus Kamerasi ve Yagmur Sensoru

Ahmet Veysel Pala

Soru

Merhabalar. 2018 model 3.5 kasa focus trend-x araç ile Ford ailesine katıldım. Foruma detaylı bakmaya çalıştım. Bir yerde sormak istedim. Aracımda fabrika çıkışlı sync 1.1, 4.2 inç ekran ve geniş renkli yol bilgisayarı ekranı mevcut. İlk olarak bu ekrana geri görüş kamerası bağlayabilir miyim. 

İkinci olarak, cam da yagmu-far sensörü gibi bir parça mevcut. Dikiz aynası altında kutu gibi bir alan ve içinden kablo tavan la gidiyor. Ama araçta herhangi bir sensör aktif degil. Ben far ve yağmur sensörü ekletmek veya ekliyse nasıl aktif edebiliriz. Şimdiden teşekkürler 

IMG_20241006_152129.jpg

IMG_20241125_211956.jpg

Screenshot_2024-11-25-21-19-14-907_com.instagram.android.jpg

Screenshot_2024-11-25-21-19-23-833_com.instagram.android.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 9 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0

Her ikisini de yapabilirsiniz.

Kamera konusu aşağıda var. Yapılmış hali de var.

Sizin araç 2017 sonrasında az sayıda gelen araçlardan birisi sanırım. Yağmur sensörü bu donanımda yok diye hatırlıyorum. Fotoğrafta da boş gibi gözüküyor. Ancak o da kolaylıkla yapılır. Sizde zaten kapak ve camda yer mevcut. Forumda yapan arkadaşlar vardı, bir arama yapın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
Bir saat önce, Semih O. yazdı:

Her ikisini de yapabilirsiniz.

Kamera konusu aşağıda var. Yapılmış hali de var.

Sizin araç 2017 sonrasında az sayıda gelen araçlardan birisi sanırım. Yağmur sensörü bu donanımda yok diye hatırlıyorum. Fotoğrafta da boş gibi gözüküyor. Ancak o da kolaylıkla yapılır. Sizde zaten kapak ve camda yer mevcut. Forumda yapan arkadaşlar vardı, bir arama yapın.

Üstadım çok fazla teknik bilgim yok. Araştırdım forumda çok karışık geldi bana. Şimdi boş ise sadece sensör ve otomatik far anahtarı alıp, taktiktan sonra forscan uygulamasından aktif etsek yeterli olur mu? 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
6 saat önce, Semih O. yazdı:

Tesisat olarak da tamamsa, evet.

Tesisatın olup olmadığına nasıl bakabilirim üstad. Ayna arkasında ki kutuyu çıkaramadım. Böyle bir kablo geliyor ordan. Fotolarda paylaştığım. 

IMG_20241126_153240.jpg

6 saat önce, Semih O. yazdı:

Sensirde böyle net olarak.

IMG_20241126_153630.jpg

IMG_20241126_153631.jpg

7 saat önce, Semih O. yazdı:

Şimdi baktım böyle bir cihaz takılı 

IMG_20241126_154647.jpg

IMG_20241126_154644.jpg

IMG_20241126_154714.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
19 dakika önce, Semih O. yazdı:

O gps modülü. Kaza durumunda acil durum araması için konum bilgisi üretiyor. Yağmur sensörünüz yok. Tesisatı da yoktur büyük ihtimalle.

Anladım üstadım. Peki bunun için hangi parçaları almamız gerekir. Yönlendirme yapar mısınız

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.