Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

internet bağlantısı ve uzaktan çalıştırma

Serdar Karabulut

Soru

merhabalar, 

arabayı wifi dışında internete bağlamak için bir yöntem var mı daha doğrusu data hattı alıp sim kartı takabiliyor muyuz?

şu anda wifi ile internete bağlıyorum arabayı. wifi da malum mesafesi fazla değil. balkona en yakın noktaya taşıdım evdeki modemi böylece 25-30 metre mesafede otoparkta araba internete bağlanabiliyor. ancak otoparkta yer olmadığı zaman sokağa vs buraktığımda internet çekmiyor. derseniz ki interneti ne yapacaksın gelince telefondan bağlansın. kullanma amacm uzaktan bağlanıp ford pass uygulaması ile arabayı çalıştırmak. şu anda araba otoparktaysa evden çalıştırıyorum ve araba biz ininceye kadar 5 dk çalışıyor ve ısınıyor. cam buz çözücü, koltuk ısıtma direksiyon ısıtma vs vs çalışıyor. ama wifi kısıtı olmadan bir yöntem varsa fisiksel sim veya e-sim çok daha sağlıklı bir çözüm olur. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 4 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0

benim bildiğim 2023 model focuslarda fordpass çalışmıyor.. destekten öyle söylemişlerdi.. 

benim ekran harici wifi ye bağlanmıyor sadece eşleştiği telefonla wifi ile eşleşip AA çalışıyor.

wifi olmazsa bluetooth la tel ve müzik çalışıyor..

2024 ün ilerleyen modellerine fordpass desteği gelecek demişlerdi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

BTK sonunda izin verdiği için, 2024 yılı modellerde connected desteği marka marka gelmeye başladı. Araçta modülü olması gerekiyor ön şart olarak. Araçta modül olabilir, ama imei kaydı olmayabilir. Fordpass desteği bazı modellere geldi ama focusa gelmedi sanırım. Yazılımsal sıkıntılar nedeniyle markalar sonradan bu işi aktif etmiyorlar (ya da uğraşmak istemedikleri için). Ama piyasada yapan olabilir belki.

Maalesef, bir inat uğruna Avrupa'nın yıllardır yararlandığı bu özellikten bizler yıllarca eksik kaldık.  Alttaki videoda 12.dakikadan sonra bazı detaylar var. Ama şu an bu arkadaş da ne durumda bilmiyorum 🙂 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

2023 modellerde servis tarafından modül takılıp aktif etme imkanı olsa ilk edenlerden biri olurum. 2022 model egealarda Fiat Connect uygulaması sim kartlıydı ama yapılabilenler yetersizdi. Kapıları açıp kapama, araç lokasyonu vs görebiliyordunuz. Motor çalıştırma vs yoktu. Yani Otosan bu işin üstüne gitmeli, ciddi müşteri memnuniyeti sağlanır..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.