Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Kuga Mekanik Ses

Yusuf Ozen

Soru

Merhabalar,

Aracım 2017 Ford Kuga 1.5 TDCI 96 bin kilometrededir. Araç ile ilgili yaşadığımız sorun ekte yer vermekteyim. Bu arızayı sürekli yapmamakta olup ara ara (sıklığı haftada 1 veya 2 haftada bir) yapmaktadır. Götürmüş olduğumuz servislerde ses yapmadığından dolayı arızayı tespit edememektedirler. Bu sebepten dolayı sizlere başvurmaktayım. Aracın vites geçişlerinde herhangi bir sorun yoktur.

Sizlerin değerli görüşlerini beklemekteyim. Aracın sorunu sizlere göre neresindedir?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 6 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0
On 12/3/2024 at 7:52 PM, Adem Kazıl said:

Videonun çekildiği tarafı görünce hemen anlaşılıyor sesden volant bozulmuş 

evet adem bey, gorustugum birkac ustada ayni seyleri soyledi ancak tam bozulsun oyle bakalim dedi. benim bir sorum olacak. volant arizasinda sanziman veya motor aksamlarina zarari olur mu ?

Envoyé de mon iPhone

12 hours ago, Mertol Kip said:

Ya da debriyaj bilyası

Arac otomatik vitese sahiptir. Debriyaj bilyasi ile alakali oldugunu dusunmuyorum. ancak baska fikirlerinize acigim.

On 12/3/2024 at 5:24 PM, Semih O. said:

Hareket halindeki cıyırtıdan mı bahsediyorsunuz ben anlamadım?

hareket haline gecerken ki durumdan bahsettim Semih Bey. 

Envoyé de mon iPhone

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
8 saat önce, Yusuf Ozen yazdı:

evet adem bey, gorustugum birkac ustada ayni seyleri soyledi ancak tam bozulsun oyle bakalim dedi. benim bir sorum olacak. volant arizasinda sanziman veya motor aksamlarina zarari olur mu ?

Envoyé de mon iPhone

Arac otomatik vitese sahiptir. Debriyaj bilyasi ile alakali oldugunu dusunmuyorum. ancak baska fikirlerinize acigim.

hareket haline gecerken ki durumdan bahsettim Semih Bey. 

Envoyé de mon iPhone

Bu volant bozulacağı kadar bozulmuş zaten bunu daha ileri seviyeye taşımak kavramanında yıpranma hızını arttırmak demek, benim focus 100 bin km de falandı sizinki kadar ses yoktu bile araştırdım şanzıman tarafını bozabileceğide söylenmiş şanzıman indiğinde bende şanzıman tasından herhangibir sızıntı veya milde boşluk yoktu volant değişimi oldu sadece.

volantı değiştirdiğimde sachs 4000 tl, fomoco 10000 tl di, şuan sachs 8-10 bin tl gibi fomoco bulmakla falan uğraşmayın sachs üretiyor zaten 3 katı para ödemeyin.

Adem Kazıl tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
1 hour ago, Adem Kazıl said:

Bu volant bozulacağı kadar bozulmuş zaten bunu daha ileri seviyeye taşımak kavramanında yıpranma hızını arttırmak demek, benim focus 100 bin km de falandı sizinki kadar ses yoktu bile araştırdım şanzıman tarafını bozabileceğide söylenmiş şanzıman indiğinde bende şanzıman tasından herhangibir sızıntı veya milde boşluk yoktu volant değişimi oldu sadece.

volantı değiştirdiğimde sachs 4000 tl, fomoco 10000 tl di, şuan sachs 8-10 bin tl gibi fomoco bulmakla falan uğraşmayın sachs üretiyor zaten 3 katı para ödemeyin.

Adem Bey, değerli cevabınız için teşekkür ediyorum. Dikkate alacağım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.