Aziz G. Oluşturma zamanı: Aralık 12 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 12 Aracımda satın aldığımda mevcut olan markasını modelini bilmediğim tesla ekran diye tabir edilen multimedya sistemi mevcut. Alışkın olmadığımdan mıdır bilemiyorum ısınamadım. Style paket donanımında orijinal multimedya sistemi yok diye biliyorum (navigasyon, video vs.). Aracıma titanium paketlerde bulunan sync sistemi entegre edebilir miyim? Sync kaçıncı sürümü uyumlu gelir ve tedariğini montajını nasıl çözebilirim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 12 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12 1 saat önce, Aziz G. yazdı: Sync kaçıncı Sync3 yapılır, Titaniumdaki sistem birebir olarak çalışır. Savaş usta orijinal tesisatları ile fabrikasyon montaj yapar, siz de güle güle kullanırsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aziz G. Yanıtlama zamanı: Aralık 12 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12 Forumda yeniyim Savaş ustaya ulaşırsak güle güle kullanırız 😀 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap