Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

port bagaj takmak istiyorum

ali sönmez

Önerilen Mesajlar

merhabalar 

2 senedir geziniyorum buralarda (arabayı alalı 2 sene oldu 🙂 ) birçok yazıyı  konuyu okudum, fakat port bagajla alakalı bir yazı bulamadım  🙂 yada göremedim .. port bagaj takan kullanan var mıdır ? bende bagaj var fakat ara atkı olmadığı için kullanamıyorum. ara atkı almak istiyorum ama tavanda bağlantı yeri yok (yada ben bulamadım ama yok). oluksuz ara atkı olarak geçiyor ve olanlar standart ( bütün araçlara oluyor) ne kadar sağlıklı?  yurt dışında birçok focus 3 üzerinde gördüm çok güzel ve orjinal duruyor ama türkiyede yok ? bilgisi olan kullanan varmı?? araç 1.6 ti-vct hb

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

9 saat önce, ali sönmez yazdı:

port bagajla alakalı bir yazı bulamadım

Vardı...

Merhaba Ali, bir ara teknik nedenden dolayı kaybolan konularımız var.

Benim paylaştığım Focus sedan/SW ve C-Max fotolarım vardı, tavanda bisiklet taşıyıcı ve ekipmanları ile ilgili.

Thule ürünleri kullandım hep, en iyisidir...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ford'un aksesuar kataloğundan araç modelinizi seçip, uygun/montaj için ihtiyaç olan aparatların neler olduğunu öğrenebilirsiniz. @Gürkan Çakıroğlu abi de thuleden bahsetmiş, Ford'un kataloğundaki nakliye çözüm ürünlerinin çoğu da thule. Katalog fiyatından %20-25 civarı indirim oluyordu eskiden. Hala indirim olup olmama durumuna göre yurtiçi, yurtdışı fiyat araştırma ve tedarik yoluna gidilebilir. Ford'un kataloğu https://fordaksesuar.com/ (bu site Ford'a ait. 3. parti bir tedarikçi değil)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

4 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Vardı...

Benim paylaştığım Focus sedan/SW ve C-Max fotolarım vardı, tavanda bisiklet taşıyıcı ve ekipmanları ile ilgili.

Peki hocam kullandığınız zaman içinde olumlu olumsuz yanları nelerdir ,  tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

4 hours ago, Gürkan Çakıroğlu said:

Hatta ben bile kullandım 🙂

19 minutes ago, Emre Akaydın said:

Peki hocam kullandığınız zaman içinde olumlu olumsuz yanları nelerdir ,  tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Hoca maddi olarak uyuyorsa alabileceğinin en iyisi. Hiç kafa yormana gerek yok. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

akşamları bakabilyorum sadece 🙂  

ford aksesuardan baktım şimdi 12 bin küsür çok güzel ve tam uyumlu tamamdır ama yurtdışı bir bağlantı bulsam fiyat acaba aşağı düşermi 🙂 

bulgaristan dan bakayım ben arada gidip geliyorum..,

zaman ayırdığınız için  teşekkürler..

14 hours ago, Gürkan Çakıroğlu said:

Vardı...

onu fark ettim zaten çünkü eksik konular yazılar var gibi gelmişti .. 🙂 siz konuşmuş konuları bitirmişsiniz biz yeni başladık.. arabayı alanlar forumlara düşüyorlar..

13 hours ago, Kerem B. said:

Ford'un aksesuar kataloğundan araç modelinizi seçip, uygun/montaj için ihtiyaç olan aparatların neler olduğunu öğrenebilirsiniz. @Gürkan Çakıroğlu abi de thuleden bahsetmiş, Ford'un kataloğundaki nakliye çözüm ürünlerinin çoğu da thule. Katalog fiyatından %20-25 civarı indirim oluyordu eskiden. Hala indirim olup olmama durumuna göre yurtiçi, yurtdışı fiyat araştırma ve tedarik yoluna gidilebilir. Ford'un kataloğu https://fordaksesuar.com/ (bu site Ford'a ait. 3. parti bir tedarikçi değil)

paylaşım için teşekkürler işime yarayacak...  👍 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.