İbrahim Erdoğan Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2024 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2024 Herkese merhaba arkadaşlar talihsiz bir kaza geçirdim kaporta ustasına götürdüm ön panel ve far değişecek dedi. Ben de parçalar orijinal olsun dedim. Servisten yedek parçalar için fiyat aldığımda 30k dediler ama usta otosanda 20k'ya 2 parçayı buldum dedi. Esnaf olduğumuz için bize daha uyguna geliyor dedi böyle bir şey var mı gerçekten? Parçaların orijinalliğini nasıl anlayabilirim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2024 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2024 orjinal parçaları illaki servis satacak diye bi durum yok servis herzaman pahalı olur, parçalar dışarıdanda temin edilebilir yedek parçacımız er-ol otomotivdende fiyat alın derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan B. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2024 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2024 2 saat önce, İbrahim Erdoğan yazdı: talihsiz bir kaza geçirdim Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap