Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Otomatik şanzıman yağı değişmez diyen servisler

Ahmet Ksr

Soru

Servislere mk4 dizel otomatik focus için soru sorduğumda Fordun bu nesil için şanzıman yağı değişir şeklinde bildirisi yok diyorlar ama öte yandan araştırdığımda da mutlaka değişmeli deniliyor. Şimdi bu işi kime yaptıracaz Servis yapsa mk4 için belirlenen bir yağ olmadığı için sorun olmayacak mı? Bir Servis bana müşterinin isteği üzerine değiştiriyoruz dedi ama hangi yağı kullanıyorsunuz dediğimde net bir bilgi vermedi Fordun kendi yağı dedi. Bu konu hakkında sizlere danışmak istedim.

Bir diğer sorum bu nesildeki 8 ileri şanzıman sorunlu mu? Bir kaç yerden sorunlu olduğunu duydum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

• 0
11 saat önce, Mertol Kip yazdı:

O yağ doğru. Parça numarası WSS-M2C9949-A 1L . Mercon daki parça numarası da aynı.

Ben FEBI koydurdum, ondaki eşlenik parça no su da aynı. 

image.thumb.png.bf1a2a97f67dc2bc1b84a2bf4c7ab03c.png

image.png.1388cf9e285847115de2e484fa9374fb.png

image.png.13ff3eb7594626a418520c4207593720.png

Yani artık Ford servisine gidip gönül rahatlığıyla otomatik şanzıman yağımızı değiştirebiliyor muyuz 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
On 1/2/2025 at 10:25 PM, Ahmet Ksr said:

Yani artık Ford servisine gidip gönül rahatlığıyla otomatik şanzıman yağımızı değiştirebiliyor muyuz 

Piyasada her markanın sahtesi yağ bulunurken ben hiçbir yerde gönül rahatlığıyla yağ falan değiştirmezdim. Ama yukarıda gösterilen yağdaki specler doğru. Bu yağ kullanılırsa sorun olmaması lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
21 saat önce, Mertol Kip yazdı:

Piyasada her markanın sahtesi yağ bulunurken ben hiçbir yerde gönül rahatlığıyla yağ falan değiştirmezdim. Ama yukarıda gösterilen yağdaki specler doğru. Bu yağ kullanılırsa sorun olmaması lazım.

Anladım, teşekkür ederim hocam

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.