Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.5 ti- vct mi 1.5 ecoblue mi

Önerilen Mesajlar

Benim ikinci kuga. İlkinde 80 bin km falan yapmıştım, bunda da 40 bin km civarı oldu. Ne Nox sensörü ne de partikül filitresi sorunu yaşamadım. Ama araba %50 uzun yol %50 şehiriçi kullanılıyor. Etkisi var mıdır bilmiyorum.

Şanzımanın sorun çıkartmasının sebebi başta kabul gören yağ değişmez stratejisi. İçinde dişli ve balata olan mekanik bir sistemde yağ değiştirmeye gerek görmemek fantastik bir şeydi zaten. Neyse ki hatadan dönüldü. Benim ilkinin şanzımanına bir şey olmadı, sattığım arakadaşla her gün konuşuyoruz (arkadaşım zaten) ondan da şikayet duymadım. Şimdikinin değişti ama o da biraz servis işgüzarlığından, şanzıman gelene kadar ben yağını değiştirtmiştim, devir dalgalanması kalkmıştı. Ben para istemediği için çok sallamadım değiştirsinler dedim açıkcası. Eğer şehiriçinde kullanacaksanız zaten kuga gereksiz iri bir alet bence. 

focus için konuşacaksak da 1.0 ecoboost u dededen kalma 1.5 atmosferike tercih ederim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

05.01.2025 - 22:44 tarihinde, Yusuf Görgün yazdı:

Selamın aleyküm 

4 kasa almayı düşünüyorum 

1.5 ti- vct mi 1.5 ecoblue mi  Önerirsiniz çoğu yerde okudum dizellerinde kronik problemler mevcut benzinli olan versiyonunu alsam tek sıkıntısı yakıt tüketimi mi yoksa performans olarak çok büyük farklılık mevcut mu 

Yukarıdak linkini paylaştığım, ilgili  konuyu incelemenizi tavsiye ederim. Dpf, yağ ve yakıt karışımı, günlük 

kullanım alışkanlıkları ile ilgili bilgiler, deneyimler mevcut. 

Saim K. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.