Mehmet Kan Oluşturma zamanı: Ocak 8 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 8 Selam Arkadaşlar Aracım ford focus Titanyum 2016 model Bilindigi üzere Araçda Sync2 Var Malesef Android Auto Yok Buda benim canımı sıkıyor Android Bir Ekran Taktırmak istiyorum Otamatik Park ve Sesli komut iptal oluyor Öneriniz ney Yardımcı olurmusunuz Pişman olurmuyum Yoksa İyimi olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Ocak 8 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8 Android multimedyaların hemen hemen hepsi bir müddet sonra doğru düzgün çalışmaz hale gelebiliyor. Ram ve işletim sistemi sıkıntısından dolayı işlevselliğini yitirebiliyor. Madem illa android auto istiyorsunuz o zaman yerinizde olsam sync 3 multimedyaya geçmeye çalışırdım. Forumda bunları yapanlar var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ocak 8 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8 4 dakika önce, Cenk Demirel yazdı: Android multimedyaların hemen hemen hepsi bir müddet sonra doğru düzgün çalışmaz hale gelebiliyor. Ram ve işletim sistemi sıkıntısından dolayı işlevselliğini yitirebiliyor. Madem illa android auto istiyorsunuz o zaman yerinizde olsam sync 3 multimedyaya geçmeye çalışırdım. Forumda bunları yapanlar var. Kesinlikle katılıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap