Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focusa veda ve yeni araç arama

Mete Turfan

Önerilen Mesajlar

Değerli arkadaşlar 10 yıllık ilk göz ağrım sıfır aldığım aracıma istenmeyen bir kaza sonucu veda ermek zorunda kaldım. Canımızı kurtardık ancak aracımıza zorunlu olarak veda ettik. Sonuç olarak araçsız kaldım. Mayıs ayına planlı olarak araç almayı düşünüyorum. 1.300- 1.400 bandında bütçem mevcut. İlk ve tek aracım focus olduğu için diğer araçlar hakkında bilgim yok. Ancak bir kaç tane marka üzerinde odaklanmak istiyorum. Yoksa işin içinden çıkarmayacağım. 2021 üzeri düşük km

1. Corolla 1.5 

2. Focus

3. Magane

Bu modeller hakkında bilgisi ve önerisi olan varsa veya başka bir önerisi olan varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılar 

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

geçmiş olsun,

motordan ciddi bir performans beklentiniz yoksa..  corolla alın. bilader 3 senedir biniyor. dream s otomatik.. belki de en az yakan otomatik. konya da 6-6.5 civarı.

manuel düşünürseniz 2. el benim araba güzel bir tercih olacaktır. bagaj ihtiyaç ise sedan yoksa active stil veya x.. 1.0 motor.  1.100-1.300 e var

focus 4 1.0 2023-24 model 30 bin km altı

benim arabanın aynısı. 16 ay önce 1142 ye almıştım.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-bayi-den-2023-focus-active-stil-hatasiz-18.000-km-1222238376/detay

Mehmet Demir tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Geçmiş olsun abi,

bütçe ile

focus 4.5 1.0 ecoboost titanium manuel alınabilir

focus 4.5 1.0 ecoboost HB titanium otomatik alınabilir 7 ileri ıslak kavrama

passat 2019 sonrası 1.5 tsı impression dsg alınabilir business da bulunur ama boyası değişeni olur

megan 1.3 tce alınır ama ÖTV indirim yerlilik muhabbeti yüzünden bayiler 0 araçların fiyatını uçurdu ikinci ele yansımıştır 

https://shbd.io/s/FQcIzAE3

https://shbd.io/s/7Ulf8bA3

https://shbd.io/s/3TRsh9OR

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

10 saat önce, Mete Turfan yazdı:

Değerli arkadaşlar 10 yıllık ilk göz ağrım sıfır aldığım aracıma istenmeyen bir kaza sonucu veda ermek zorunda kaldım. Canımızı kurtardık ancak aracımıza zorunlu olarak veda ettik. Sonuç olarak araçsız kaldım. Mayıs ayına planlı olarak araç almayı düşünüyorum. 1.300- 1.400 bandında bütçem mevcut. İlk ve tek aracım focus olduğu için diğer araçlar hakkında bilgim yok. Ancak bir kaç tane marka üzerinde odaklanmak istiyorum. Yoksa işin içinden çıkarmayacağım. 2021 üzeri düşük km

1. Corolla 1.5 

2. Focus

3. Magane

Bu modeller hakkında bilgisi ve önerisi olan varsa veya başka bir önerisi olan varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılar 

geçmiş olsun. hala sedan düşünen görmek güzel. (bu modelleri hep sedan diye düşünüyorum nedense)

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

5 saat önce, Ali Gök yazdı:

geçmiş olsun. hala sedan düşünen görmek güzel. (bu modelleri hep sedan diye düşünüyorum nedense)

4 kişilik bir aile olmamız ve senede 2 kez olsada memlekete izine gitmemiz bizi en azından bagaj sıkıntısı olmayan bir araca mecbur kılıyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bir saat önce, Emre Akaydın yazdı:

Geçmiş olsun , Allah beterinden korusun.

1.0 active x wagon fiyat aralığıniza uygun. Ama o fiyata bulunabilirse corolla da ciddi kafa karıştırıcı gibi.( dolu paketler için)

O kısmı dediğiniz gibi oluyor. Fiyat bandı 1400 1500 bandında çıkınca adamın aklı fena karışıyor. Çeşit model marka çoğalıyor ve hele benim için içinden çıkılmaz bir hale geliyor. Corolla da en üst model olan passion x modeli insanı donanımsal olarak cezbediyor. Ancak 1.5 atmosferik motor acaba nasıl olur sorusunu akla getiriyor. Aslında 10 sene 1.6 ti vct araca binmiş biri olarak sıkıntı çekermiyim bilmiyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

4 saat önce, Mete Turfan yazdı:

Ancak 1.5 atmosferik motor acaba nasıl olur sorusunu akla getiriyor. Aslında 10 sene 1.6 ti vct araca binmiş biri olarak sıkıntı çekermiyim bilmiyorum. 

Fabrika verilerine bakınca hayır,  1.4 milyon verdikten sonra seni geçenleri görünce evet😅 şaka bir yana 1.5 atmosferik , 1.0 ecoboost tan daha güven veriyor, kullanım olarak değil uzun dönem kullanmak için. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

17 saat önce, Mete Turfan yazdı:

4 kişilik bir aile olmamız ve senede 2 kez olsada memlekete izine gitmemiz bizi en azından bagaj sıkıntısı olmayan bir araca mecbur kılıyor. 

hb yada suv a binipte benim bagajı görenler aslında en mantıklı sedan. memlekete gidip gelmeyi söylemiyorum bile. pikniğe giderken kucağımızda malzeme taşıyoruz diyorlar. sedan candır, SW babacan oluyor dolayısıyla

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.