Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 07:23 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 07:23 (düzenlendi) 20 saat önce, Mete Turfan yazdı: O kısmı dediğiniz gibi oluyor. Fiyat bandı 1400 1500 bandında çıkınca adamın aklı fena karışıyor. Çeşit model marka çoğalıyor ve hele benim için içinden çıkılmaz bir hale geliyor. Corolla da en üst model olan passion x modeli insanı donanımsal olarak cezbediyor. Ancak 1.5 atmosferik motor acaba nasıl olur sorusunu akla getiriyor. Aslında 10 sene 1.6 ti vct araca binmiş biri olarak sıkıntı çekermiyim bilmiyorum. çekişte sorun yok aslında ama atm motor olduğu için tırmanışlarda devir fazla yükseliyor ve motor sesi oluşuyor elbet. sizin1.6 nasıl dı? muhtemelen o da aynı idi. 1.0 motor ise yukarıda ki bir hocamın dediği gibi güven sorunu yoktur. ilk 1.0 lar 300k km yi devirdi çoktan, 500 ü deviren bile var yurtdışında.. yeni 1.0 lar da zincir triger var ve daha sessiz. çekiş daha iyi.. 11.3 olan 0-100, 10.2 ye indi. Pazartesi saat 07:25 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Akaydın Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 08:55 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 08:55 1 saat önce, Mehmet Demir yazdı: yeni 1.0 lar da zincir triger var ve daha sessiz. Hocam yeni dediğiniz focus 4.5 olan tüm 1.0 modellerde mi geçerli ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 19:51 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 19:51 (düzenlendi) 11 saat önce, Emre Akaydın yazdı: Hocam yeni dediğiniz focus 4.5 olan tüm 1.0 modellerde mi geçerli ? sanırım evet.. ama asıl tespit için trigeri zincir olanlarda turbo arkaya konumlanmış veya kesinlik için motor kod larına bakmak gerekiyor.. benim motor B7DA idi sanırım. 2019 ve sonrasında geldi bu yenilik. motor kodları Pazartesi saat 19:57 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap