Erdinç İnce Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 focus3 trend ar İddalı olmasın sebepi direk kendi fikrimi açıkça beyan etmemdendir.Pİşman değilim:) Araçla ilgili ilk genel izlenimlerimi araç test bölümünde açıkça yazmıştım hatta bazı arkadaşlar çok taraflı yazılmış demişlerdi. Bende neyse o olmuşa olmuş olamamışa olmamış Bu arada tüm ses sistemim depoda takılacağı günü bekliyor. Şu parazit sorunu halledilsin diye bekliyorum sonra demesinler siz ses sistemini değiştirmişsiniz ondan oluyor diye.O işi hallleder halletmezler takıcam ses sistemimi. focus 3 trend aracımdaki hoparlörlerin (tweetler dahil)ölçüsü nedir? (çapı) ona göre pioneer la değiştirmek istiyorum.ilave bişey taktırmayacağım sadece daha iyi ses almak istiyorum.selamlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Önde mid/basslar 6,5" veya 16,5 cm, tizler 25 mm olmalı Arkada geniş bantlı tek hoparlöe var o da 6,5" veya 16,5 cm. Salt hoparlör değiştirecekseniz amfi ile uyumlu ve az güçle çok ses veren verimli ünieteleri seçmek lazım, sağır ünitelerle istediğiniz sonucu almanız kolay olmayabilir. Forumda epeyi konuşuldu, aratın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Ben ön kapılara jbl mit takımı taktırdım.Bagajada kutu bas yine jbl birde anfi taktırdım ve muhteşem ses alıyorum.Üzerinde çıkan hoparlörler ise tam bir fiyasko bildiğin karton çıktı.Ses vermemesi gayet normalmiş 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 öncelikle , araç içinde dinlediğiniz audio kaliteleri (bitrate) temiz ve sağlıklı ses alabilimek için çok çok önemli ... Radyo dinlerken sesi köklerseniz , balkonda halı dövüyorlarmış gibi güm güm boğuk bir ses alırsınız ... Ama orjina cd lerde , veyahut indirdiğimiz ve dinlediğim mp3 leri en aşağı bitrate değeri 320 kpbs olursa , dibine kadar açın sesi ve f3 teki standart sistemin gerçek kalitesini ve gücünü anlayabilin ... bence çok yeterli ve keyifli .... dediğim gibi , gidip dünyanın tesisatını da çektirseniz , radyo ve ucuz mp3 lerden alabileceğiniz yüksek ses olur kalite asla olmaz ... kaliteli ve keyifli müzik , en önce o müziğin kayıt kalitesi belirler , sonra tesisat ıvır zıvır ... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 1. Focus'un hoparlörleri çok kötü değil, tam tersine üzerinde gelen ses sistemi ile uyumlu, ve müzikal açıdan doyurucu ses veren bir kombinasyon. Eksiği derin bas olabilir ancak onun için de subwoofer dışı çözümler çok doyurucu olmaz. 2. Var olan sistemde zaten ses net, bahsettiğiniz netsizlik olsa olsa sizin eksikliğini hissettiğiniz derin bas olabilir ki onun için de bakınız yukarı. 3. Var olan hoparlörleri amfi kullanmadan değiştirmeye kalkarsanız alacağınız kaliteli hoparlörler göreceli verimsiz kalacağından şu ankinden daha doyurucu ses alma olasılığınız yüksek değil. 4. Eğer hoparlörleriniz zırıldıyorsa o da kapı tirminden hoparlörden değil. 5. Sadece trimlerin sökülüp ses izolasyonu için biraz dolgu maddesi konulması bile sesi daha da iyi hale getirebilir. 6. Yok konu komşuyu sokağa çıkartacak bir ses istiyorsanız o zaman da amfili ve subwoofer komple bir tesisata bakmakta yarar var. 7. Ses kalitesi ile hoparlörü watt'ı arasında ilişki yoktur, watt sadece amfinin çıkış gücüne uyup uymayacağını gösterir. Diğer bir deyişle 100 W'lık hoparlörün 70 W'lıkdan iyi olduğunu sanmayın sakın. 8. Standart amfi ile kullanılacak hoparlörlerin verimli olması iyi olur, yani az güçle çok ses üretebilmeleri. Bu konuda uzmanlaşmış bir atölye ile görüşmenizde yarar var derim. Not: Müzik elektroniği konusunda bilgim ve kulağım fena değildir ama bunları arabaya uyarlama aşamasına gelemedim 30 senedir Not 2: Antalya'da bu işi yaptığını iddia eden ama asıl mesleği muhtemelen kasaplık olan bir sürü usta var, aman dikkat. abi bu sağ arka kapıdan gelen zırıltıyı bir türlü çözemedim kafayı yiyecem en ufak baslı bi müzikde bum bum vuruyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Önder Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 abi bu sağ arka kapıdan gelen zırıltıyı bir türlü çözemedim kafayı yiyecem en ufak baslı bi müzikde bum bum vuruyor aynı sıkıntı bendede mevcut ses seviyesi 6 yı geçtimi acaip bir poffflama sesi hoparlörmü patlak?ya da kalitesizliktenmi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 aynı sıkıntı bendede mevcut ses seviyesi 6 yı geçtimi acaip bir poffflama sesi hoparlörmü patlak?ya da kalitesizliktenmi.. İkiside olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Önder Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 İkiside olabilir. peki patlak hoparlörler garanti kapsamında işlem görüyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 İkiside olabilir. peki patlak hoparlörler garanti kapsamında işlem görüyor mu? Görebilir. Sistemde modifiye yoksa görmesi gerekir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 peki patlak hoparlörler garanti kapsamında işlem görüyor mu? benim sağ arka hoparlör garantiden değişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 benim sağ arka hoparlör garantiden değişti. Benim De Sağ Hoparlörde Sıkıntı Var,Sizinkinde Değişince Fark Oldu mu Yoksa Aynı mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Benim De Sağ Hoparlörde Sıkıntı Var,Sizinkinde Değişince Fark Oldu mu Yoksa Aynı mı? zaten sürekli bir sorun yoktu bazı şarkılarda yapıyordu şuan daha iyi ama tamamen çözülmedi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Önder Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Görebilir. Sistemde modifiye yoksa görmesi gerekir. hiçbir modifiye yok..hatta ayarlarını bile kurcalamadım sayılır bass cazz tarzında.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 benimde değişti ama sıkıntı çözülmedi çünkü döşemelerdeki izalasyon kalitesizz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 benimde değişti ama sıkıntı çözülmedi çünkü döşemelerdeki izalasyon kalitesizz Hangi döşeme ? Bildiğin hoparlör kağıt hocam, izalasyonu bundan kaliteli bulmanız da zor bilginiz olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap