Ramazan E. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 FoMoCo=Ford Motor Company Mantikli[emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 07.04.2012 - 16:35 tarihinde, Cem Boneval yazdı: ar olan sistemde zaten ses net, bahsettiğiniz netsizlik olsa olsa sizin eksikliğini hissettiğiniz derin bas olabilir ki onun için de bakınız yukarı. Bugun şu ana kadar olmayan bir şey denk geldi başıma. Sıcaklık -14lerde idi sabah aracı çalıştırdım yaklaşık 7-8 dakika bekledikten sonra harekete geçtim. Radyoyu açtığımda sol ön kapıdaki hoparlörden cızırtı duymaya başladım. Daha önce yoktu bugun seyir halinde iken başladı. Soğuklar trimleri tetiklemiş olabilir mi diye düşünüp hiç ellemedim. Yalnız elimi trime bastırınca ses kesiliyor. Diğer bir hususta aracım 2014 trendx mk3 arka hoparlörler aracta opsiyonel mi acaba? Varlığı sanki yok gibi. Yoksa orjinal sony almakta yarar var sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 9 dakika önce, Berat Hasbek yazdı: Diğer bir hususta aracım 2014 trendx mk3 arka hoparlörler aracta opsiyonel mi acaba? Varlığı sanki yok gibi. Yoksa orjinal sony almakta yarar var sanırım Standart. Ayarlardan yön aktarımı aktif olmuş olabilir. BAL/FAD diye geçer. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Standart. Ayarlardan yön aktarımı aktif olmuş olabilir. BAL/FAD diye geçer. Teşekkür ettim Yakup kontrol edeyim tatmin etmezse artık sony geçiş yaparız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap