Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Salı saat 09:12 Raporla Share Oluşturma zamanı: Salı saat 09:12 Değerli arkadaşımız @Eren Tan'in başrolünde oynadığı farkındalık videosunu paylaşıyorum sizlerle @Cem Boneval abi sana da özellikle selamlarını iletti 🙂 İyi Seyirler 16 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan B. Yanıtlama zamanı: Salı saat 09:45 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Salı saat 09:45 Otizim'i çok güzel anlatmışsınız. Elinize sağlık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Salı saat 11:31 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Salı saat 11:31 Seni alkışlıyorum Eren 👏👏👏 Bu arada pandemi döneminde olduğu gibi bir çevrimiçi görüşme ayarlasak güzel olur düşüncesindeyim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Salı saat 12:25 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Salı saat 12:25 (düzenlendi) Eren'i tanımış olmak bir ayrıcalık. Selamlarımı iletirsen sevinirim @Yakup Ç. A. Bu arada video çok başarılı olmuş, senaryodan rejiye tüm ekibi kutlarım. Gürkan'ın önerisine de katılıyorum. Salı saat 12:39 Cem Boneval tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Tan Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 15:52 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Çarşamba saat 15:52 Selamlar @Gürkan Çakıroğlu Abim, umarım ileride muhakkak Zoom ya da Meet toplantısı yapabiliriz. Herkesi zevkle özlemiş durumdayım. ❤️ 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap