harun özberber Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2012 araçda abs ikaz ışığı yanıyor bazen sönüyor ama son 2 gündür hiç sönmedi ve ikz ışığı yandığında abs devre dışı olup fren zayıflıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 1. Araç çalıştırılıp, henüz tekerlek dönemden lamba yanarsa, beyin-beyin tesisatından şüphelenmelli 2. Tekerlekler döndükten sonra lamba yanıyorsa, senörler-kablolardan şüphelenmeli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Bu arada fren hidroliği azalmış yani balatalar bitiyorsa da abs lambası yanar(el freni de yanmalı) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 harun özberber Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 hmm o zaman beyin tesisatında sorun var.. çünkü kontağı açtığım andan itibaren sonmuyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Bir bilgisayara bağlatın hata kodu verecektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 harun özberber Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 walla işin doğrusu geçen hafta biraz adrenalin yaptım araca sıfır çizdim falan ondan sonra oldu zaten.. ama el freninde problem yok.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 harun özberber Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 teşekkür ederim ilginizden dolayı ama bana servis yolu gözüktü yine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Yaşadığınız aksiyondan sonra sensörlerde de bir sorun yaşanmış olabilir. Bilgisayara bağlattığınızda arızanın nerede olduğunu söyleyecektir zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 harun özberber Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 pazartesi ilk iş servisde olacağım o aksiyonlardan sonra servise ihtiyacı var artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Bundan bir sene önce aynı şey bemim başımada geldi. Abs sensörlerine pislik girmiş atamamış devamlı yanıyordu , servise gittim bilgisayara bağladılar sağ tekerleği söküp güzelce temizlediler ve bir daha aynı arızayı yaşamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ayhan Karadağ Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 mert arkadaş çok güzel yazmış onun üzerine birşey yazamıyorum anlattıkların geçen hafta benimde başıma geldi sag teker ile araç arasındaki 50 cm lik bir kablo kopmuş umarım seninde arızan böyledir kabloyu söktük bantladık taktık suan bi sorun yok niye degiştirmedin bantladın diye soracaklar için Eskişehir sanayinde kabloyu bulamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 harun özberber Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 öncelikle ilginize teşekkürler aracın sol ön tekeri (tamamen tahminle) söktüm dediğiniz gibi abs kablosu tekere sürtüp aşınmış onu kestim tekrar bağlayığ bantladım sonrada kelepçe ile süspansiyona bağladım aracı çalıştırdım abs ikaz söndü abs devrede artık rahatım öneriler işe yaradı çok teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ayhan Karadağ Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2012 geçmiş olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
harun özberber
araçda abs ikaz ışığı yanıyor bazen sönüyor ama son 2 gündür hiç sönmedi ve ikz ışığı yandığında abs devre dışı olup fren zayıflıyor...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 12 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap