Fatih Cift Oluşturma zamanı: Ocak 26 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 26 Fcdim da böyle bir hata kodu çıkıyor. İnternette araştırdım ama pek bir bilgi bulamadım. Daha önce böyle bir hata kodu duyan veya yaşayan var mı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 26 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26 Teyp kontrol ünitesi yani teyp tuş takımı açık devre arızası vermiş. Bir düğme bozulmuş, soket yerinden oynamış ya da çıkarılıp takılmış olabilir. Çalışmayan bir fonksiyon yoksa silince gitmesi lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Cift Yanıtlama zamanı: Ocak 27 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27 Sildim ama gitmedi . Tuş takımını tekrar kontrol edeyim. Dediğiniz gibi belki tuslardan biri takılı kalmış olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 27 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27 Ek ihtimal olarak, konfigürasyondan desteklenmeyen bir fonksiyon aktive edilince de bu tarz hata mesajları oluşabiliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 27 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27 4 saat önce, Fatih Cift yazdı: Sildim ama gitmedi . Tuş takımını tekrar kontrol edeyim. Dediğiniz gibi belki tuslardan biri takılı kalmış olabilir Takılı kalma nedeniyle olmaz, bozulmuş ya da çalışmıyor olması lazım. Yani BCM, tuş takımında (FCDIM) olması gerektiği kadar direnç görmüyor. Murat abinin dediği gibi de olabilir, tuş takımında desteklenmeyen bir özellik değiştirildiyse de olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Cift Yanıtlama zamanı: Ocak 27 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27 Konfigürasyon da herhangi bir değişiklik yapmadım. Tuş takımında çalışmayan bir düğme var mı onu kontrol edeyim. Eğer düzelmezse Yedekledigim dosyayı yükleyip tekrardan bir deneyeyim o zaman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap