Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Focus Mk4 Vites Geçişlerinde Zorlanma

Şeyhmus Kalın

Soru

Merhaba arkadaşlar 1.5 TDCİ 2019 Ford focus otomatik ARACIM ÖZELLİKLE DÜŞÜK VİTES GEÇİŞLERİNDE (1den 2 ye ‘ 2 den 3 üncü vitese ) motor zorlanıyor zor irkilmeden sonra  geçiyor ve hissettiriyor sorun hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir misiniz 

Şeyhmus Kalın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 13 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0

Bu konu konuşuldu doğru yağ konusunda da tecrübeli abilerimiz sayesinde bilgilendik. Ayrıca Ford servisinin 8 ileri şanzıman için specleri karşılayan yağı tedarik ettiği bilgisi de paylaşıldı ve forumda fotoğrafı da var. Ben de arayıp ürün kodunu söylerek doğruladım litresi 960 tl dediler 10 litre alıyormuş işçilik hariç 9600 tutuyormuş

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
5 saat önce, Ahmet Ksr yazdı:

Bu konu konuşuldu doğru yağ konusunda da tecrübeli abilerimiz sayesinde bilgilendik. Ayrıca Ford servisinin 8 ileri şanzıman için specleri karşılayan yağı tedarik ettiği bilgisi de paylaşıldı ve forumda fotoğrafı da var. Ben de arayıp ürün kodunu söylerek doğruladım litresi 960 tl dediler 10 litre alıyormuş işçilik hariç 9600 tutuyormuş

işçilik ne alırlar acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
15 dakika önce, Ali Gök yazdı:

işçilik ne alırlar acaba?

Yedek parça ile konuştuğum için işçilik bilgisi veremez diye düşündüm bir kaç gün içinde gitmeyi düşünüyorum gittiğimde öğrenecem artık 

2 saat önce, Şeyhmus Kalın yazdı:

Ford servis ürünleri dışında castrol motul vb markalardan hangisini alabilirim 

Ford ürünlerine neden mesafelisiniz hocam. Savunmak için sormuyorum merak ettim cidden 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Ford ürünlerine karşı değil servisine mesafeliyim adamlar tekelleşmiş resmen birde kronik sorunu Olan araçlar ürettikleri için mesafeliyim benim araç daha 80.000 km de hiç bir ses çıkarmadan zincir kopardı 150.000 tl masrafa soktu beni 21. Yy Türkiye’sinde adamlar hiç sorumluluk almıyorlar daha anlatayım mı hocam 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
1 saat önce, Şeyhmus Kalın yazdı:

Ford ürünlerine karşı değil servisine mesafeliyim adamlar tekelleşmiş resmen birde kronik sorunu Olan araçlar ürettikleri için mesafeliyim benim araç daha 80.000 km de hiç bir ses çıkarmadan zincir kopardı 150.000 tl masrafa soktu beni 21. Yy Türkiye’sinde adamlar hiç sorumluluk almıyorlar daha anlatayım mı hocam 

Anladım hocam çok büyük geçmiş olsun ford arabaları güzel bazı konularda önde ama bende bazen Focusumu satıp japon grubundan bir araba alsam mı diye düşünmüyor değilim kafam karışıyor bazen 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.