Mert İnal Oluşturma zamanı: Ocak 29 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 29 Arkadaşlar iyi günler bugün birşey fark ettim aracımda 70 80 hızlarında giderken ani fren yapıca 2 ön lastikte kendini kitliyor ve kayıyor abs devreye girmiyor ama abs uyarısı vs birşey yok sebebi nedir ne yapılmalıdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem Ay Yanıtlama zamanı: Ocak 29 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29 Aracınız kaç model Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert İnal Yanıtlama zamanı: Ocak 29 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29 30 dakika önce, Erdem Ay yazdı: Aracınız kaç model 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem Ay Yanıtlama zamanı: Ocak 29 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29 Araçta abs olmayabilir mi, çok kaynak bulamadım ben ama. Bilenler yazar sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 29 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29 Aracı çalıştırdığınızda ABS ışığı yanıyor mu? Aracınızda ABS var ve herhangi bir uyarı ikazı yoksa, ilk olarak fren hidroliği ve ABS sensörlerine bakmak gerek. Sensörlerde sorun olsa muhtemelen devre açık uyarısı verip arıza kodu oluşturur. Ancak bazen çamur, pas, kir vs. gibi nedenlerle doğru çalışmıyor da olabilirler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap