Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Kuga almayı düşünüyorum.

Doğukan Özçelik

Soru

Merhabalar abiler, arkadaşlar, kısmet olursa arabayı (focus kullanıyorum) artık değişip Kuga almayı düşünüyorum. Kullanıcı yorumlarını merak ediyorum, kronik bir sorun vs var mı ? Yurtdışı forumlarda  "1,5 lt 186 hp araçların motorlarında kronik arıza olduğu hatta motor üst kapaginin sökülmesi gerektiğini belirten yorumlar var" bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Ben de  

1.5 EcoBoost Titanium  2023 Benzinli düşünüyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

• 0

Mk3 Ecoboost'larda kronik denebilecek bir arıza bildiğim kadarıyla yok. Zaten 2023 modeller aklımda yanlış kalmadıysa 182 hp olması lazım.

Makyajlı kasalarda yani 186 hp olanda (2024- ) bir hararet problemi yaşanmış sanırım ama düzeltildiğini duydum. Kapak açma sebebi bu.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
46 dakika önce, Semih O. yazdı:

Mk3 Ecoboost'larda kronik denebilecek bir arıza bildiğim kadarıyla yok. Zaten 2023 modeller aklımda yanlış kalmadıysa 182 hp olması lazım.

Makyajlı kasalarda yani 186 hp olanda (2024- ) bir hararet problemi yaşanmış sanırım ama düzeltildiğini duydum. Kapak açma sebebi bu.

Teşekkür ediyorum hocam, peki benzinli model önerir misiniz ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
2 dakika önce, Doğukan Özçelik yazdı:

Teşekkür ediyorum hocam, peki benzinli model önerir misiniz ?

1 hafta önce ben aldım, öneririm herhalde.  🙂 Ama bu çok öznel konu, sizin kullanım tercihinize, ihtiyacınıza, trafik durumuna göre değişir. Şehir içinde yakıt olarak 9-10 lt/100 km'leri görünce canınız sıkılacak mı mesela? Ben SUV seven biri değilim, bagaj yüzünden yaptık bu değişimi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
14 dakika önce, Semih O. yazdı:

1 hafta önce ben aldım, öneririm herhalde.  🙂 Ama bu çok öznel konu, sizin kullanım tercihinize, ihtiyacınıza, trafik durumuna göre değişir. Şehir içinde yakıt olarak 9-10 lt/100 km'leri görünce canınız sıkılacak mı mesela? Ben SUV seven biri değilim, bagaj yüzünden yaptık bu değişimi.

Alın benden de o kadar, bende bagaj ve ailem için biraz daha büyük olsun istiyorum ama dediğiniz gibi km yakıtlara bakınca bir duraksadım :))) 

15 dakika önce, Semih O. yazdı:

Bu arada hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanmayı nasip etsin. Daha iyileri hepimizin olsun inşallah kazasız belasız :))

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
13 dakika önce, Doğukan Özçelik yazdı:

Alın benden de o kadar, bende bagaj ve ailem için biraz daha büyük olsun istiyorum ama dediğiniz gibi km yakıtlara bakınca bir duraksadım :))) 

Bu arada hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanmayı nasip etsin. Daha iyileri hepimizin olsun inşallah kazasız belasız :))

bagaj lazımsa benim gibi sedan almak en mantıklısı. 8 çuval zeytin, ya da 11 tane damacana yüklüyorum. 

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
6 dakika önce, Ali Gök yazdı:

bagaj lazımsa benim gibi sedan almak en mantıklısı. 8 çuval zeytin, ya da 11 tane damacana yüklüyorum. 

Öncelikle kazasız belasız, valla hocam sedan da çok tarzım değil gibi , zevkler meselesi biraz da, suv biraz daha tarz ve güzel duruyor. O kadar bekledik bari suv alalım diyoruz kısmet olursa, tiguan'lara baktım, fiyatları uçuk kaçık, 2017 modelleri bile 2023 modelleri ile yarışır halde olmuş. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
24 dakika önce, Ali Gök yazdı:

evet suv'un çekiciliği albenisi var. bu kadar popüler iken. hiç arabadan anlamayanda keşke yüksek araba alsan diyor. 

Evet biraz çekiliciği var tabi, torres kullandım baya iyiydi ama fiyatları yüksek, ford arabalarını da seviyorum, yine fiyatına göre bu güzeldir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
Bir saat önce, Kerem B. yazdı:

Bagaj arayışı olanların sw'a yönelmemesinin özel bir sebebi var mı?

Var. 😀 Bizimki de cenaze arabası gibi o ne öyle diyor, biliyorsun🤦 Sw'ye çok büyük derler ama SUV'a binerler. Bir de Türkiye'de piyasası yavaş gerçekten. Ucuz alırım, ucuz satarım desen o da yok. Araba ekonomik kaygının bir parçası olduğu sürece maalesef durum bu.

• Teşekkür 1
  • Haha 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Bagaj isteyen Tesla Y alsın 😜 
Sedan, SW ve  SUV un harman olduğu model 😜 
Tesla, model  Y için şişme yatak satıyor ABDde (bizde yok). Gelen olsa getirteceğim .  Kamp yaparken falan çadıra karavana gerek yok. 2 kişi araba içinde yat. O kadar yani..

Neyse şaka bir yana makyajlı Kuganın hastasıyım. ama Xplorer ı beklerim FORD alacaksam onu alırım diye düşünüyorum büyük konuşmayayım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
Bir saat önce, H. Cenk yazdı:

Bagaj isteyen Tesla Y alsın 😜 

Konuyu dağıtmak istemiyorum ama gerçekten o kadar gittim geldim ki. Ama şu menzil işi yüzünden bir türlü tamam oldu diyemedim. Yoksa bence fiyat performans olarak şu an Türkiye'de üstüne araba yok.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
21 dakika önce, Semih O. yazdı:

Konuyu dağıtmak istemiyorum ama gerçekten o kadar gittim geldim ki. Ama şu menzil işi yüzünden bir türlü tamam oldu diyemedim. Yoksa bence fiyat performans olarak şu an Türkiye'de üstüne araba yok.

Ütü mü yav bu, fişe takılan araba mı olur der kaçarım 😎

• Beğen 1
  • Haha 9
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Mesajlardan anlaşılan sw görsel ve maddi kaygılar sebebiyle tercih edilmemeye devam ediyor. Üzücü ama gerçek. Sedan ve hbler suvlara ve suvcuklara yenik düşmüşken sw tercih edilmemesini sorgulamak gereksiz zaten.

Elektrikli tercih etmek istemesem de bugünkü şartlar değişmediği takdirde yıl sonuna doğru biz de tesla model y müşterisi olacağız sanırım. (Karavanı rahat çekecek gücü makul fiyatla sağlaması sebebiyle. Güçlü dizel binek araçların lüks sayılıp ötvsi yüksek olması sebebiyle...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.