Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Kuga almayı düşünüyorum.

Doğukan Özçelik

Soru

Merhabalar abiler, arkadaşlar, kısmet olursa arabayı (focus kullanıyorum) artık değişip Kuga almayı düşünüyorum. Kullanıcı yorumlarını merak ediyorum, kronik bir sorun vs var mı ? Yurtdışı forumlarda  "1,5 lt 186 hp araçların motorlarında kronik arıza olduğu hatta motor üst kapaginin sökülmesi gerektiğini belirten yorumlar var" bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Ben de  

1.5 EcoBoost Titanium  2023 Benzinli düşünüyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

• 0
6 saat önce, Kerem B. yazdı:

Bagaj arayışı olanların sw'a yönelmemesinin özel bir sebebi var mı? 

Distribütörlük ile kahvede ki " bu araba hiç yahmiyor yeğenim " diyenlerle sadece belli başlı modellere sebep kaybolup gitti sw ler. Aksine kamyon gibi minivanlar ile her sene tüv eğlencesi daha hoş oluyor gibi. Üzücü bir durum ama maalesef kabullenmek zorundayız. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Bu benim ikinci kugam. Gayet memnunum ama almışken teknoloji paketli ST line almanızı tavsiye ederim. Alternatif BYD UDMi olabilir, bugün test ettim, gayet başarılı alet. 1850 lira da D sınıfı SUV PHEV araba için çok cazip bir fiyat. Bagajı küçük geldi bana, ama donanımı motoru ve sürüşü cidden çok başarılı. Şu an "bence" kuga'nın yegane alternatifi o. Ben alır mıyım? Valla bu ikinci kugam olmasa almaz gene gider kuga alırdım ama üçüncü kez aynı arabayı almak anlamsız geliyor 🙂

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
12 saat önce, Doğukan Özçelik yazdı:

Merhabalar abiler, arkadaşlar, kısmet olursa arabayı (focus kullanıyorum) artık değişip Kuga almayı düşünüyorum. Kullanıcı yorumlarını merak ediyorum, kronik bir sorun vs var mı ? Yurtdışı forumlarda  "1,5 lt 186 hp araçların motorlarında kronik arıza olduğu hatta motor üst kapaginin sökülmesi gerektiğini belirten yorumlar var" bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Ben de  

1.5 EcoBoost Titanium  2023 Benzinli düşünüyorum. 

üst kapaklarda sıkıntı var ama bilinen bir durum. illaki bu durum ortaya çıktıktan sonra (çok kısa sürede ortaya çıktı..daha 20-30 binleri görmeden) ki üretimlerde tedbiri almışlardır diye düşünüyorum. şikayetvar da epey şikayet var. motor zorlandığı zaman hararet yapıyor. (mu hala??)

hyundai dct çift kavramaya güveniyorsanız bilader daha bugün en düşük comfort tucson aldı 1.700 e.. sanırım euro normlarından dolayı motorun bg i düşürmüşler.. 1.6 160 bg 265 tork. bagaj 600 lt

byd ise şöyle durum var. uzun yolda elektrik desteği biterse motor 110-120 bg mi ne, çekmiyor ve çok yakıyor.

elektrikli de kia ev3 long range(uzun menzil) düşünebilirsiniz.

Mehmet Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.