Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Focus Mk3 Bagajtan Su Alıyor

ali sönmez

Soru

Merhabalar

Aracım 2012 hb 1.6 ti-vct benzinli. 3 sene oluyor alalı.. bagajdan arabama su giriyor.. 1 ay önce farkettim sol arka basma yerine su dolmuş sonra baktım stepne içi 3 -4 cm su var. Suyu boşalttım sol tekerleğin izolasyonunu söktüm arka koltuklar baktım ıslak onlarıda söktüm. Forumlarda bakındım nereler olabilirdiye anten demişler 2-3 kişi  baktım anten değil bagajdaki kablo kapağının dibindenmiş.. dedim yaptım artık oradan su almıyor.. oh dedim .. yine su giriyor.. arabanın yarısını söktüm sadece şöför koltuğu kaldı döşemeleride kaldırdım.. bugün havluların suyunu sıkarken resimdeki deliklerin üzerinde siyah bir bant vardı sildim su çıktı bandı açtım çeşme gibi aktı.. içerideki kaynağı buldum ama bu delikler dışrıdan nereye bağlıdır. Bileniniz varmı başına gelen ???

IMG_4772.png

IMG_4773.png

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 2 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0

Evet sorunu çözdüm. Tamponu söktüm

soldaki havalandırma kapağının dininden su giriyormuş. İçinde elyaf var artık erimiş uzun zamandır alıyormuş sanırım. Kapağı çıkardım temizledim taktım izolasyonlarını yaptım şimdi sorun yok. Altında tapa var ama içerden kapalı tıkanamaz çünkü kapalı.. aklınızda olsun…

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.