Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Kuga mk3 gösterge paneli titremesi

Doğukan Özçelik

Soru

Merhaba abiler arkadaşlar bu aralar çok fazla soru sordum farkındayım öncelikle kusura bakmayın. :))

Bundan 2-3 hafta önce araba aldım, kuga MK3 dizel, 

Aldığımda hız gösterge paneli normal görünüyordu ya da ben dikkat etmedim bilmiyorum, bugün dikkatli baktığımda sport modu hariç diğer modlarda ekranda titreşimler var. Bilmiyorum bende mi şans var ya da şanssızlık mı diyelim. 

Satan kişi bunları biliyor diye mi sattı, günahını almak istemiyorum, ekspertiz de çıkmadı. Ya da ekspertiz firması o kadar detaya inmedi mi !!?!?!

Sizce durum ne olabilir ya da araç genel olarak problemli mi dersiniz sonuçta kusurlu mal diye düşünüyorum. Bu konuda siz değerli büyüklerimin de fikirlerini merak ediyorum öncelikle tabii bu ekran göstergesi hakkında sonrada bu yorumum hakkında.

Herkese teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 3 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.