Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

DPF İptal Edersem Ne Olur?

Ali Gök

Soru

Bu soruda 6 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0

benim focus 3.5 sizdeki gibi uyarmıyor ama sürekli dpf yi temizlediği anlıyorum 2 aydır sürekli S modda kullanıyorum devirli kullanınca fark ediyor  dpf daha uzun aralıklarda çalışıyor yakıt arttı ama yapacak bişey yok kurcalatmaktan iyidir,  nisanda motorsiklete geçtimmi 7 ay rahat ederim benim çözümüm bu bi sonraki aracım büyük konuşmak istemem ama turbo benzinli olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

DPF iptal edince muayeneden geçmez diye biliyorum ama. Yanlış mı biliyorum?

Mümkün olduğunca devirli kullanmak gerek. Ben şehir içi devamlı S modda kullanıyorum. Yakıt olarak çok da farketmiyor gibi. Uzun yolda da 15-20 dakika S modda 4.vites 3000 devirde kullanıyorum. Sorun yok gibi şimdilik.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
5 saat önce, Fikret Ö. yazdı:

DPF iptal edince muayeneden geçmez diye biliyorum ama. Yanlış mı biliyorum?

Mümkün olduğunca devirli kullanmak gerek. Ben şehir içi devamlı S modda kullanıyorum. Yakıt olarak çok da farketmiyor gibi. Uzun yolda da 15-20 dakika S modda 4.vites 3000 devirde kullanıyorum. Sorun yok gibi şimdilik.

hem muayeneden geçmeme durumu var hem de garanti dışına çıkıyormuş araç. servis dpf iptal edildiği zaman add blue sisteminin de iptal edilmesi gerek dedi. 

6 saat önce, Adem Kazıl yazdı:

benim focus 3.5 sizdeki gibi uyarmıyor ama sürekli dpf yi temizlediği anlıyorum 2 aydır sürekli S modda kullanıyorum devirli kullanınca fark ediyor  dpf daha uzun aralıklarda çalışıyor yakıt arttı ama yapacak bişey yok kurcalatmaktan iyidir,  nisanda motorsiklete geçtimmi 7 ay rahat ederim benim çözümüm bu bi sonraki aracım büyük konuşmak istemem ama turbo benzinli olur.

bende aynı düşüncedeyim bundan sonra dizel almam galiba. böyle bir sorunla uğraşacağımı bilseydim almazdım. focus 3 gibi düşündüm. bende bugün motorsikleti çıkardım. daha az başımı ağrıtır umarım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Profesyonel yerler var, biraz araştırın derim. Dizel olmasaydı tüm sektör dururdu. Kamyonlar tırlar gemiler... DPF ve addblue iptal edip devam edenler var, şahsen garantisi bittiğinde bende yaptırmayı düşünüyorum. saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.