Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2023 Focus Station Wagon (STW) 1.5 Ecoblue

Emircan Demir

Önerilen Mesajlar

Merhabalar,

Aracım 2023 Focus Station Wagon Active X paketle birlikte 215/50 R18 92H jant takımı geliyor, gayet heybetli bir duruşu var hoşuma gitti.. ancak 18 jant bu araç için biraz fazla gibi geliyor bana 2023 serilerinde 16 jantla gelenler de var; ebat büyüdükçe aracın yakıt tüketimi artıyor diye biliyorum ayrıca biraz da motora yük veriyor sanırım. Sizlerin görüşü nedir merak ediyorum. selamlar

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Active araçlar diğerlerinden 3 cm yüksek olduğu için 18’ jant kullanılıyor, ben ST Line Focusta 235/40/18 kullandım bir sorun yaşamadım. 

Active için 16’ bamya gibi görünür 😂, en azından 215/50/17 olabilir ama tavsiye etmem, orj bozmayın derim…

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

8 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Active araçlar diğerlerinden 3 cm yüksek olduğu için 18’ jant kullanılıyor, ben ST Line Focusta 235/40/18 kullandım bir sorun yaşamadım. 

Active için 16’ bamya gibi görünür 😂, en azından 215/50/17 olabilir ama tavsiye etmem, orj bozmayın derim…

Çok teşekkürler yorumunuz için hocam, gerçekten de SUV bakarken içinde buldum kendimi hiç şikayetçi değilim 🙂

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

3 saat önce, Yakup Ç. A. yazdı:

Böyle devam edin, jant 18 ancak taban genişliği fazla değil haliyle sürtünmeniz az yakıta çok büyük dezavantajı yok

Üstadım çok sağolun değerli yorumunuz için. Valla  vw polo dan sonra uçak gibi geldi 🙂

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.