suat coşkun Oluşturma zamanı: 15 saat önce Raporla Share Oluşturma zamanı: 15 saat önce Arkadaşlar donanım dışı gözleri kör eden far ampullerine ceza geliyormuş. Bildiğiniz gibi bende aracı yeni aldım. Far ampulü mono Led diye bir marka. Sanırım donanım dışı ve sonradan takılmış. 2019 tıtanıum orjinal far ampulü h7 mi ? Daha henüz belirli birşey yok ve bu konuda çok kafa karışıklığı olacak gibi. Şimdiden burdan konuyu tartışıp bizim araçlarla alakalı orjinal ne kullanabiliriz belirlemek iyi olur..fikirlerinizi bekliyoruz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: 10 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 10 saat önce (düzenlendi) Çok yerinde bir karar oldu. Umarım uygulaması da aynı kararlılıkta olur. Mercekli veya merceksiz hiç fark etmez halojen aydınlatamaya göre üretilmiş bir fara xenon takınca ceza yiyordun ama led takınca ceza yemiyordun. Böyle bir saçmalık olabilir mi ? Her halükarda ikisi de ışığı çok fazla kırıyor, toplayamıyor ve göz alıyor. Şimdi sonradan takılan led ampullere de cezai işlem uygulanacak. Halojen farlı bir araçta ister mercek olsun, ister merceksiz olsun şuan piyasada ömür ve aydınlatma performansı dengesinde en iyi ampul Osram NightBreaker 200 ve yeni çıkan modeli 220. Bunlar şuan piyasanın en iyi iki halojen ampulu. Kullananlar da doğru far ayarıyla beraber oldukça memnun görünüyor. 10 saat önce Cenk Demirel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat İnce Yanıtlama zamanı: 4 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 4 saat önce 2013 Ford focus fabrika çıkış uzun kısa far LED mi normal mi bunu nasıl öğrenebilirim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: 2 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 2 saat önce 2 saat önce, Murat İnce yazdı: 2013 Ford focus fabrika çıkış uzun kısa far LED mi normal mi bunu nasıl öğrenebilirim? Halojen/normal olmalı eğer Titanium üst seviye far yoksa... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Cift Yanıtlama zamanı: 2 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 2 saat önce Şimdi ceza yememek için ledlerimizi sokecekmiyiz yani🤔bu iyi olmadı 😟 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: 1 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 1 saat önce Aslında tip onayı dışı tüm uygulamalar yasadışıdır. Özellikle de far söz konusu ise. Akşamları taksiler, minibüsler geziyor, farıyla sisiyle maşallahı var şekilde. Onlara ceza verebilmek için illa böyle özel yasa mı çıkarmak gerekiyormuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: 53 dakika önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 53 dakika önce 3 saat önce, Murat İnce yazdı: 2013 Ford focus fabrika çıkış uzun kısa far LED mi normal mi bunu nasıl öğrenebilirim? 2013 yılında hiçbir focus varyasyonunda fabrika çıkışı led yoktu. Arabanızda led mevcutsa sonradan yapılmıştır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günal Y. Yanıtlama zamanı: 46 dakika önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 46 dakika önce Güzel bir karar ama ben bir iki göstermelik uygulama dışında kontrol edileceğini sanmıyorum. Bizde neredeyse her şey için kural var ama uygulayan denetleyen yok. Keşke uygulansa. Bazı sürücülerin farları / sisleri abartıdan da öte seviyede. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: 5 dakika önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 5 dakika önce 37 dakika önce, Günal Y. yazdı: Güzel bir karar ama ben bir iki göstermelik uygulama dışında kontrol edileceğini sanmıyorum. Buna %100 katılıyorum, abart egzozlar, sis farları v.s v.s hangisi düzgün denetleniyor ki bu denetlensin. Ayrıca kim neyi denetleyeceğini gerçek anlamda bilecek mi acaba ? Bu kanun uygulamaya girdiğinde orijinal bi-xenon/led v.s donanımlı araçların bile ceza yediğini duyacağımıza eminim. Zamanında hatırladığım kadarıyla i20N'ler ilk çıktığında egzozdan bolca ceza yemişler en sonunda hyundai yazılı açıklama yapmak zorunda kalmıştı "araçlarımızın orijinali bu" diye. Bakalım aynı mevzu hangi markaların başına gelecek... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap