Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Koltuk Kılıfı Orj Kumaşı Eskitir Mi?

Emircan Demir

Soru

Bu soruda 3 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0
17.03.2025 - 13:51 tarihinde, Emircan Demir yazdı:

Focus 2023 stw aracım var, koltuk kılıfı yaptıracaktim 17.000 fiyat verdiler bir arkadaşım da koltuk kılıfınin orijinal aracın kumaşını eskittigini söyledi düşünceleriniz nedir?

bende de 2023 var bilemiyorum ama 2012 model arabam da sadece şöför koltuğunun binilip inilen yerinde ki beli saran çıkıntısı tüylendi.. kılıf ister hale 10 sene sonra geldi yani. yaşınız 34, ufaklık var ve sıvı şeyler tüketiliyor ve dökülüyorsa.. kılıfın emmesine izin verirseniz, altta ki orjinal kılıf çok berbat hale gelebiliyor. çıkartıp temizlenmediği için.

senede 1-2 kere uygulayacağınız su itici sprey ile orjinal kılıfı kullanabilirsiniz 8-10 sene

Mehmet Demir tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
17.03.2025 - 13:51 tarihinde, Emircan Demir yazdı:

Focus 2023 stw aracım var, koltuk kılıfı yaptıracaktim 17.000 fiyat verdiler bir arkadaşım da koltuk kılıfınin orijinal aracın kumaşını eskittigini söyledi düşünceleriniz nedir?

Bence Gürkan Hocamın dediği gibi önce eskitin sonra kılıf alın. kılıfta alsanız ister istemez alttaki az da olsa eskiyecektir. orjinali eskidikten sonra kılıf almak daha mantıklı geliyor. ben öyle yapmayı düşünmüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.