Orhan B. Oluşturma zamanı: Cuma saat 05:19 Raporla Share Oluşturma zamanı: Cuma saat 05:19 Son 1 aydır gözüm SUV araç arıyor. Bütçem 1,5-1,6 M. 1- Jeep Compass 1.3 GSE Limited (4X2), 150 hp, DCT / 6 Vites (2021-2022 modele bütçe yetiyor) 2- Mercedes-Benz GLA, 1.5cc, 180 d, Urban, 109 hp, 7G-DCT / 7 Vites (bu araçta 2017-2018 modele bütçe yetiyor) 3- Peugeot 3008, 1.5 BlueHDi Allure, 130 hp, EAT8 / 8 Vites bu araçlardan hangisini önerirsiniz? ya da şu marka model arabaya bak diyebileceğiniz öneriniz var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Cuma saat 05:34 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Cuma saat 05:34 Bir numaradan uzak dur der ve kaçarım 🙂 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günal Y. Yanıtlama zamanı: Cuma saat 06:18 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Cuma saat 06:18 Bütçeyi biraz daha zorlayabilirseniz ve elektrikli araçlara sıcak bakıyorsanız, Opel Grandland'ı inceleyebilirsiniz derim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan B. Yanıtlama zamanı: Cuma saat 06:40 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Cuma saat 06:40 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Bir numaradan uzak dur der ve kaçarım 🙂 Gürkan hocam sebebini merak ettim. 19 dakika önce, Günal Y. yazdı: Bütçeyi biraz daha zorlayabilirseniz ve elektrikli araçlara sıcak bakıyorsanız, Opel Grandland'ı inceleyebilirsiniz derim. Amacım borçsuz araç almak. Krediye bulaşmak istemiyorum. Yoksa @Mertol Kip'i severek takip ediyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Cuma saat 06:58 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Cuma saat 06:58 15 dakika önce, Orhan B. yazdı: sebebini merak ettim. Çok sorunlu olduğunu duyuyorum, bir arkadaşım eşine almıştı (2022 0km) ve serviste çok zaman geçirdi, sattı kurtuldu... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Cuma saat 08:06 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Cuma saat 08:06 Bu 3'lü arasından 3008. *Kuzende 5008'i var aynı motor/şanzıman, baya memnun. *Adblue'ye dikkat, takip edip çok azalmadan eklemek gerek(miş). 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan B. Yanıtlama zamanı: Cuma saat 08:31 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Cuma saat 08:31 22 dakika önce, Semih G. yazdı: Adblue'ye dikkat, takip edip çok azalmadan eklemek gerek(miş). Adblue şuan kullandığım Focus'ta da var. Konu hakkında tecrübe kazandık sayılır. 🙂 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Cuma saat 09:16 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Cuma saat 09:16 "Bence" sıfırlamayacaksanız kendi arabanıza binmeye devam edin. Arabanız zaten 2020, baktıklarınız da öyle zaten. Kuga ların fiyatları anlamsız şekilde şişti. makul km lerdeki kazasız STLine lara 1700 lira falan istiyorlar. Çok para bence. Alternatif bir önceki Grandland olabilir. Almışkende 2022 ultimate premium pack li olanını almak lazım (soğutmalı deri koltuk, gece görüş falan ilan sadece 2022 lerde var.) 1400 liraya falan 1.5 dizelini bulursunuz. 3008 ile aynı platform zaten. Şununla kuzu pazarlığına girmeye değer bence. 21bin km de daha. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-opel-2022-opel-grandland-1.5-d-ultimate-1226586238/detay 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Cuma saat 17:52 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Cuma saat 17:52 9 saat önce, Orhan B. yazdı: Adblue şuan kullandığım Focus'ta da var. Konu hakkında tecrübe kazandık sayılır. 🙂 pejolar sorunlu adblue konusunda. 2018-2019 model galiba, bozulmus iptal ettirmisler simdi yine bir elektrik arizasi var, adblue iptalinden olabilir dedim. startstopu hep sikintili, sadece akuyu degistirdikten sonra kisa bir sure calisti. bildim bileli elektronikleri sikintili pejonun. daha yeni modelleri bilmiyorum. ben a4e 12bin km hic adblue koymadim bile 😄 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap