Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni araba arayışı.

Orhan B.

Önerilen Mesajlar

Son 1 aydır gözüm SUV araç arıyor. Bütçem 1,5-1,6 M. 

1- Jeep Compass 1.3 GSE Limited (4X2), 150 hp, DCT / 6 Vites  (2021-2022 modele bütçe yetiyor)

2- Mercedes-Benz GLA, 1.5cc, 180 d, Urban, 109 hp, 7G-DCT / 7 Vites (bu araçta 2017-2018 modele bütçe yetiyor)

3- Peugeot 3008, 1.5 BlueHDi Allure, 130 hp, EAT8 / 8 Vites 

bu araçlardan hangisini önerirsiniz? ya da şu marka model arabaya bak diyebileceğiniz öneriniz var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Bir numaradan uzak dur der ve kaçarım 🙂

Gürkan hocam sebebini merak ettim.

19 dakika önce, Günal Y. yazdı:

Bütçeyi biraz daha zorlayabilirseniz ve elektrikli araçlara sıcak bakıyorsanız, Opel Grandland'ı inceleyebilirsiniz derim. 

Amacım borçsuz araç almak. Krediye bulaşmak istemiyorum. Yoksa @Mertol Kip'i severek takip ediyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

"Bence" sıfırlamayacaksanız kendi arabanıza binmeye devam edin. Arabanız zaten 2020, baktıklarınız da öyle zaten.

Kuga ların fiyatları anlamsız şekilde şişti. makul km lerdeki kazasız STLine lara 1700 lira falan istiyorlar. Çok para bence.

Alternatif bir önceki Grandland olabilir. Almışkende 2022 ultimate premium pack li olanını almak lazım (soğutmalı deri koltuk, gece görüş falan ilan sadece 2022 lerde var.) 1400 liraya falan 1.5 dizelini bulursunuz. 3008 ile aynı platform zaten.

Şununla kuzu pazarlığına girmeye değer bence. 21bin km de daha. 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-opel-2022-opel-grandland-1.5-d-ultimate-1226586238/detay

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

9 saat önce, Orhan B. yazdı:

Adblue şuan kullandığım Focus'ta da var. Konu hakkında tecrübe kazandık sayılır.  🙂

pejolar sorunlu adblue konusunda. 2018-2019 model galiba, bozulmus iptal ettirmisler simdi yine bir elektrik arizasi var, adblue iptalinden olabilir dedim.

startstopu hep sikintili, sadece akuyu degistirdikten sonra kisa bir sure calisti.

bildim bileli elektronikleri sikintili pejonun.

daha yeni modelleri bilmiyorum.

ben a4e 12bin km hic adblue koymadim bile 😄 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.