Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 1.5 TDCi Powershift Şanzuman Yağı

Yusuf Katırcı

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba, forumu incelediğimde powershift şanzuman için castrol transmax dual kullanılıyor olarak gördüm. Aranızda liqui moly nin yağını kullanan olduysa memnun kalındıysa bende kullanmak istiyorum. 

Castrol ile aynı spesifikasyona sahip  Ford WSS-M2C-936-A 

Screenshot_20250324-015830.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• Ozan Kar, başlığı 2017 1.5 TDCi Powershift Şanzuman Yağı olarak değiştirdi
6 saat önce, Ömer Fklc yazdı:

Liqui moly arayıp sorduğumda bana da bunu önerdiler hala değişim yapmadım, siz yaptınız mı ? 

Liqui moly nin 5.30 motor yağını kullandım, mann ın filitre setini kullandım. Şanzuman yağını daha değiştirmedim,  triger-devirdaim seti de değişecek onuda orjinal kullanırım diye düşünüyorum.

IMG_20250319_184844.jpg

IMG_20250320_213809.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

motor yağı için birinci yağ m2c-950-a kaputu kaldırınca yazıyor, bulamazsanız bunu koyabilirsiniz diyor kiyapçık bu yağı  usta tavsiyesiylemi veya araştırmanızlamı seçtiniz çünkü bazen bu durumu iklime bağlıyorlar sıçak iklimde böyle soğuk iklimde böyle bana saçma geliyor, Bodrum da yıllardır 0-30 kullanıyorum ,şanzıman yağı için normal değişim aralığı 3 bakımda bi, 100 binden sonra ben iki bakımda bi şanzıman yağını değiştiriyorum castrol transmax dual ile başka markaları sizin tavsiyelerinizle deneyimlemek isterim motor yağı ve man filtreler içinde aynı durum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

11 saat önce, Adem Kazıl yazdı:

motor yağı için birinci yağ m2c-950-a kaputu kaldırınca yazıyor, bulamazsanız bunu koyabilirsiniz diyor kiyapçık bu yağı  usta tavsiyesiylemi veya araştırmanızlamı seçtiniz çünkü bazen bu durumu iklime bağlıyorlar sıçak iklimde böyle soğuk iklimde böyle bana saçma geliyor, Bodrum da yıllardır 0-30 kullanıyorum ,şanzıman yağı için normal değişim aralığı 3 bakımda bi, 100 binden sonra ben iki bakımda bi şanzıman yağını değiştiriyorum castrol transmax dual ile başka markaları sizin tavsiyelerinizle deneyimlemek isterim motor yağı ve man filtreler içinde aynı durum.

Liqui moly markasını çevremdeki arkadaşlardan öğrendim, akabinde araca uygun olan 0-30 olanını alacaktım, fakat usta 5-30 olanını tercih etmemi söyledi, filitre konusunda da orijinalini bulduğunuzda mann filitrenin ürunleri baya kaliteli...Aracı daha yeni aldıgim için bende ilk defa kullanıyorum bu ürunleri...Şanzuman yağı ve trigeri henüz değiştirmedim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.