Ahmet Türkan Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 8, 2012 2001 focus ghia sedan aracım var. Bagaj kapağı kilidim sorunlu. Bazen kapanıyor bazen kapanmıyor?Focus 1.lerde bagaj kapağı kilidi kronik sorun diyorlar.. Çıkma bagaj kapağı kilidini nerden bulabilirim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Çıkma parça çıkmacıda bulunur Şehrinizdeki Otosanayiileri dolaşabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Eğer elinizden geliyorsa kilidi söküp güzelce temizleyebilirsiniz. wd-40 kullanmanızı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Özcan Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 2001 focus ghia sedan aracım var. Bagaj kapağı kilidim sorunlu. Bazen kapanıyor bazen kapanmıyor?Focus 1.lerde bagaj kapağı kilidi kronik sorun diyorlar.. Çıkma bagaj kapağı kilidini nerden bulabilirim? Bagaj kapağının kilidi tutan kısmında çengel gibi birşey var o mekanizmaya bi yayla bağlı. Yayın esnekliğini kaybetmesinden dolayı arasıra kafasına göre tutmuyor. Kendinizde halledebilirsiniz. Ama gidin bi kaportacıya onu söküp yayı değiştirince sorun çözülüyor. Bende olmuştu. Basit birşey kafanızı takmayın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Özcan Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 2001 focus ghia sedan aracım var. Bagaj kapağı kilidim sorunlu. Bazen kapanıyor bazen kapanmıyor?Focus 1.lerde bagaj kapağı kilidi kronik sorun diyorlar.. Çıkma bagaj kapağı kilidini nerden bulabilirim? Ayrıca ben kronik bi soruna inanmıyorum. Walla öyle arabalar varki tık demiyor. Millet diline bi efsane kronik kelimesi dolamış tutturmuş gidiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Bende de aynı sorun oluşmuştu.Servise götürdüğümde kilidi söküp temizlediler ve bagaj kapağını yavaşça kapatmamı söylediler.Siz de bu dediğimi yaparsanız belki düzelebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet Türkan Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 teşekkürler bu yayı rahat bulabılırmıyız kı kılıtteki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet Türkan Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Eğer elinizden geliyorsa kilidi söküp güzelce temizleyebilirsiniz. wd-40 kullanmanızı tavsiye ederim. sayın hocam wd-40 ne tam anlayamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 sayın hocam wd-40 ne tam anlayamadım. Yağlayıcı ve temizleyici bir sıvı. ucuz ve işlevsel bişeydir. Arabası olan herkezde küçük boyda olsa bi tüp olması lazımdır. http://www.hepsiburada.com/Liste/wd-40-cok-amacli-pas-sokucu-400-gram/productDetails.aspx?productId=hrwd40&categoryId=13003351 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet Türkan Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 tesekkurler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet Türkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 bagaj kapagı kilidiş bazı cıkmacılarda 200 tl. zaten orjinalı 250-300 tl civarında. Başka fikri olan varmı veya tanıdığı çıkmacı olan.Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet Türkan Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2012 wd 40 ıle sorunumu cozdum kronık sorun degilmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Söker Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 arkadaşlar hazır burda konu açılmışken sorayım 2004 ghia larda içten açılan bagaj düğmesine bastığımda bagaj açılmıyor artık işlevini yerine getirmiyor nerde yaptıracağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hamit Akkuş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 arkadaşlar hazır burda konu açılmışken sorayım 2004 ghia larda içten açılan bagaj düğmesine bastığımda bagaj açılmıyor artık işlevini yerine getirmiyor nerde yaptıracağım muhtemelen bagaj kapagındaki kilide bağlana soketten kaynaklanıyor olabilir. kumandadan bagajı açabiliyorsanız tabiki sorun bu değildir.eğer kumandadan açabiliyorsanız içteki düğmenin çok küçük bir sorunu vardır.sökülüp konntrol edilmeli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ahmet Türkan
2001 focus ghia sedan aracım var. Bagaj kapağı kilidim sorunlu. Bazen kapanıyor bazen kapanmıyor?Focus 1.lerde bagaj kapağı kilidi kronik sorun diyorlar.. Çıkma bagaj kapağı kilidini nerden bulabilirim?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 13 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap