Mustafa Trbl. Oluşturma zamanı: Salı saat 09:30 Raporla Share Oluşturma zamanı: Salı saat 09:30 (düzenlendi) İyi günler arabayı alalı 2 hafta oldu 2010 focus experde konvertör tıkalı diye söylendi performansıda belli olarak düşük ne yapmamız gerekiyor Salı saat 13:34 Mustafa Trbl. tarafından düzenlendi Yanlış yazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Salı saat 10:46 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Salı saat 10:46 2010 focusta DPF mi varmış 😲 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Trbl. Yanıtlama zamanı: Salı saat 11:08 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Salı saat 11:08 20 dakika önce, Mertol Kip yazdı: 2010 focusta DPF mi varmış 😲 Hocam arabanın yenisiyim experde motor karteri deniliyor başka yerde dizel partikül filtresi deniliyor anlamadık arabada çekiş düşüklüğü var yokuşta bayılıyor ne yapmamız gerektiğine dair fikir istedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Salı saat 11:13 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Salı saat 11:13 Hata kodu var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Trbl. Yanıtlama zamanı: Salı saat 11:25 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Salı saat 11:25 10 dakika önce, Mertol Kip yazdı: Hata kodu var mı? Hocam girdim baktım araca test menüsünden hata kodu göstermiyor experde söylenmişti bize tıkalı olduğu raporda motor temiz ama güç kaybı var dendi bu tıkanıklıktan dolayı yakıta koymamız için Würth verdi 1 depo bitirdik yine açılmadı hissediyoruz zaten çekmediğini Şimdi, Mustafa Trbl. yazdı: Hocam girdim baktım araca test menüsünden hata kodu göstermiyor experde söylenmişti bize tıkalı olduğu raporda motor temiz ama güç kaybı var dendi bu tıkanıklıktan dolayı yakıta koymamız için Würth verdi 1 depo bitirdik yine açılmadı hissediyoruz zaten çekmediğini Bunun çözümü nasıl olur egzoz kesilecek falan dendi kurum bağlamasindan dolayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Salı saat 12:29 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Salı saat 12:29 Bir saat önce, Mustafa Trbl. yazdı: egzoz kesilecek Katalitik konvertör bu dediğiniz, yenisini almak lazım(pahalı maalesef) yada kesip çıkaracak iptal edeceksiniz ki o zaman da muayenede sıkıntı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Trbl. Yanıtlama zamanı: Salı saat 13:10 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Salı saat 13:10 39 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Katalitik konvertör bu dediğiniz, yenisini almak lazım(pahalı maalesef) yada kesip çıkaracak iptal edeceksiniz ki o zaman da muayenede sıkıntı... Hocam bize temizlenme ihtimali olduğunu söylediler Bayramdan sonra bakicaz kandırılmakta istenmiyoruz açıkçası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mustafa Trbl.
İyi günler arabayı alalı 2 hafta oldu 2010 focus experde konvertör tıkalı diye söylendi performansıda belli olarak düşük ne yapmamız gerekiyor
Mustafa Trbl. tarafından düzenlendiYanlış yazım
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap