Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Konvertör tıkalı araç gitmiyor

Mustafa Trbl.

Soru

İyi günler arabayı alalı 2 hafta oldu 2010 focus experde konvertör tıkalı  diye söylendi performansıda belli olarak düşük ne yapmamız gerekiyor 

Mustafa Trbl. tarafından düzenlendi
Yanlış yazım
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 6 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0
20 dakika önce, Mertol Kip yazdı:

2010 focusta DPF mi varmış 😲

Hocam arabanın yenisiyim experde motor karteri deniliyor başka yerde dizel partikül filtresi deniliyor anlamadık arabada çekiş düşüklüğü var yokuşta bayılıyor ne yapmamız gerektiğine dair fikir istedim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
10 dakika önce, Mertol Kip yazdı:

Hata kodu var mı?

Hocam girdim baktım araca test menüsünden hata kodu göstermiyor experde söylenmişti bize tıkalı olduğu raporda motor temiz ama güç kaybı var dendi bu tıkanıklıktan dolayı yakıta koymamız için Würth verdi 1 depo bitirdik yine açılmadı hissediyoruz zaten çekmediğini 

Şimdi, Mustafa Trbl. yazdı:

Hocam girdim baktım araca test menüsünden hata kodu göstermiyor experde söylenmişti bize tıkalı olduğu raporda motor temiz ama güç kaybı var dendi bu tıkanıklıktan dolayı yakıta koymamız için Würth verdi 1 depo bitirdik yine açılmadı hissediyoruz zaten çekmediğini 

Bunun çözümü nasıl olur egzoz kesilecek falan dendi kurum bağlamasindan dolayı 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
39 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Katalitik konvertör bu dediğiniz, yenisini almak lazım(pahalı maalesef) yada kesip çıkaracak iptal edeceksiniz ki o zaman da muayenede sıkıntı...

Hocam bize temizlenme ihtimali olduğunu söylediler Bayramdan sonra bakicaz kandırılmakta istenmiyoruz açıkçası 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.