Ahmet Çayır Oluşturma zamanı: Pazartesi saat 07:16 Raporla Share Oluşturma zamanı: Pazartesi saat 07:16 Merhaba, focus 2011 titanium araçta anlayamadığım birşey var. formda bulamadım o yüzden buradan sormak istiyorum. araç farları açıkken yada farlar auto moddayken (eğer hava karanlık ve farlar yanıyorsa) start- stop butonuna basıldığında stop etmiyor. stop edebilmek için farları kapatmak gerekiyor. bu bir özellik değildir sanırım. ki bu bir arızaysa neden olur nasıl çözülür? bu konuda bilgisi olan varsa ve cevap verirse sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 07:25 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 07:25 Araca sonradan eklenen bir şey var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alpaslan G Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 08:23 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 08:23 abimin hyundai aracında da vardı buna benzer bişey, kontağı kapatsa bile araç çalışıyordu, kapıyı açınca stop ediyordu. daha önce iki kablo arasına köprü yapmışlar araya araya buldu düzeltti. sonradan yapılan birşey varsa ondan dolayı olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Çayır Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 14:31 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 14:31 sonradan yapılan birşey var mı bilmiyorum. aracı yeni aldık bildiğim kadarıyla auto far ve butonla çalıştırma zaten titanium paketlerde olan şeyler ama bunun dışında bişey yapılmış mı bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap