Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Far Kapatmadan Aracı Stop Edememek

Ahmet Çayır

Önerilen Mesajlar

Merhaba, focus 2011 titanium araçta anlayamadığım birşey var. formda bulamadım o yüzden buradan sormak istiyorum. araç farları açıkken yada farlar auto moddayken (eğer hava karanlık ve farlar yanıyorsa) start- stop butonuna basıldığında stop etmiyor. stop edebilmek için farları kapatmak gerekiyor. bu bir özellik değildir sanırım. ki bu bir arızaysa neden olur nasıl çözülür? bu konuda bilgisi olan varsa ve cevap verirse sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

abimin hyundai aracında da vardı buna benzer bişey, kontağı kapatsa bile araç çalışıyordu, kapıyı açınca stop ediyordu. daha önce iki kablo arasına köprü yapmışlar araya araya buldu  düzeltti. sonradan yapılan birşey varsa ondan dolayı olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sonradan yapılan birşey var mı bilmiyorum. aracı yeni aldık bildiğim kadarıyla auto far ve butonla çalıştırma zaten titanium paketlerde olan şeyler ama bunun dışında bişey yapılmış mı bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.