Bilal H. Oluşturma zamanı: Pazartesi saat 15:01 Raporla Share Oluşturma zamanı: Pazartesi saat 15:01 Öncelikle herkese merhaba, Önümüzde ki aylarda nasip olursa 2023 model üstü ortalama 15-20k kilometreye sahip manuel benzinli titanium x model araç alacağım. Ailecek ford kullanıcısıyız ve şuanki aracım ford mondeo mk3 6 ghia manuel 6 ileri dizel. Focus modeli için avantaj ve dezavantajları okudum ancak sizlerden de yani bu aracı doğrudan kullanan kişilerden de kullanıcı deneyimi almak isterim. Aracı deneyimleme imkanım oldu özellikle uzun yolda yaptım kiralama şirketleri sağ olsun. Performanstan biraz ödün vereceğim ancak yeni modele geçmek istiyorum. Destekleriniz için şimdiden müteşekkirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 18:49 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 18:49 2023 lerde iphone kablosuz bağlantı sorunu var. net durumu kendiniz deneyimlemelisiniz. kablosuz, navigasyonu çalıştırıp turlayın. android de ise and auto nun konum iznini kapatın. haritaların ki kalsın. 2024 lerde sanırım cep tel uygulaması ile uzaktan çalıştırma var. bunu alacağınız kişiden öğrenebilirsiniz. belli bir aydan sonraki üretimler sanırım. X lerde hayalet ekranda sorun olanlar var, kararıyor diyenler var.. çözüm %100 geldi mi bilmiyorum araba ise kendisi gayet güzel. 2013 ocaktan beri 1.0 eb kullanıcısıyım. atm 1.5-1.6 benzinlilerden daha performanslıdır ama uzun yolda ağırlık ve hız arttıkça atm 1.5-1.6 lardan az daha fazla yakar.. bu fark f3 de daha fazla idi ama yeni 1.0 larda azaldı. 1.0 lar ya manuel yada 7 ileri çift kavrama otomatik. çift kavraması ile ilgili şu ana kadar bir şey duymadık ama tabi 60-80 bine gelmeden bir şey demek zor. conti eco contact6 ile alırsanız aracı, mümkün olan en kısa zamanda değiştirin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bilal H. Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 20:32 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 20:32 Abi ellerine sağlık teşekkür ederim. Farklı görüş ve yorumlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Akpunar Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 10:31 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 10:31 14.04.2025 - 21:49 tarihinde, Mehmet Demir yazdı: conti eco contact6 Abi bunun sebebi nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yaşar Karaman Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 11:00 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 11:00 Eco contact 6 bilmiyorum ama 5 dünyanın en kötü lastiği olabilir 30 km hızla kuru zeminde hava sıcaklığı 10 derece iken 2 yıllık lastikle 50 metre sürüklenip kaza yaptım 🙂 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 17:49 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Perşembe saat 17:49 7 saat önce, Mehmet Akpunar yazdı: Abi bunun sebebi nedir? yukarıda yazmış bir arkadaş kötü olmuş. benim tecrübem ise arabayı aldım 700-800 km sonra teker kendine geldi ve ıslak zemin fren hala berbat.. abs hemen devreye giriyor.. ne goodyear efficient ne de hankook ventus prime 3 de böyle birşeye rastlamadım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap