Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sync 3 Harita Güncellemesi Hata Oluştu.

Salim S

Önerilen Mesajlar

Merhaba iyi forumlar. Benim aracımda sync 3 sürüm 3.4 21098 olan sürümüm navigasyon harita sürümü G10 idi. Bu sürümü Syn3Updater ile 3.4 23188 (NUTS-14G381-AD) harita Europa F13 E yükselttim. Ama navigasyon güncellenmedi ve hata verdi. Hata kodu Harita sürümü başarısız diyordu. Sonrasında tekrar yüklemeye çalıştığımda MEM_ERR01 hatası verdi. Şu an eski haritalarım da bozuldu yenisini de yükleyemedim. Sync Apim im Navigasyonlu 32 GB olan. Syn3Updater ile sorgulayıcı usb si oluşturup baktığımda apimde 2.4 GB boş alan olduğunu görüyorum. Bu hataları nasıl çözebilirim. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum. İyi günler dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

32GB apim var ise, F13 full yükleyemezsiniz. F13 south dosyaları harici dosyaları silip yüklemeniz gerekir. Ülkeyi de Almanya vb yapmak lazım forscan vb bir uygulama ile, aksi halde navigasyon çalışmıyor.

(autoinstall text dosyasından, 1U5T-14G421 ile başlayan dosyalardan; -BAL, -BBL, -BGL harici satırları silin. Aynı şekilde 4U5T-14G422-BBL harici, 14G422 içeren satırları silin).

Murat Kav. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.