Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Havuz paspas önerisi.

A.Coşar

Önerilen Mesajlar

Ben Volvoya Gürkan'ın önerdiği Rizline ı almıştım gayet de memnun kaldım. Süperdi. Şimdi Teslaya da Rizline  aldım gene iyi ama bir tık tam oturmayan yerleri var. Tesla grubunda da önerdim ama onlar biraz burun kıvırdı , Rizline için 2. kalite dedi. Tesla grubundakiler,  Sahler marka paspas öneriyor en iyisi oymuş. Benim tecrübem yok. 

https://www.sahler.com.tr/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

50 dakika önce, H. Cenk yazdı:

Tesla grubundakiler,  Sahler marka paspas öneriyor en iyisi oymuş. Benim tecrübem yok. 

Malzemesine diyeceğim yok ama benim gördüğüm sahler örnekleri uyum konusunda rizline'dan daha çok daha kötüydü.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bir saat önce, H. Cenk yazdı:

Ben Volvoya Gürkan'ın önerdiği Rizline ı almıştım gayet de memnun kaldım. Süperdi. Şimdi Teslaya da Rizline  aldım gene iyi ama bir tık tam oturmayan yerleri var. Tesla grubunda da önerdim ama onlar biraz burun kıvırdı , Rizline için 2. kalite dedi. Tesla grubundakiler,  Sahler marka paspas öneriyor en iyisi oymuş. Benim tecrübem yok. 

https://www.sahler.com.tr/

Sahler'i ben mersoya aldım. Ön yolcu uydu. Şoför tarafını falçata ile uydurdum. Arkaları da falçata ile uydururum sandım ama, güzel durmayınca çöp oldu. Kestiğim için iade de edemedim. Şimdi ön kauçuk, arka halı kullanıyorum 🙂 Amazona girip, yoruma döşedim. Ama sadece verdiğim tek yıldızı koymuşlar, yorumumu koymamış feressizler.

Pejoda da servisin hediyesi rzline var. O uymuş ama, bana göre de çok kapatmış her yeri. Ben o kadar kapatanı da sevmiyorum. Servis vermiş olmasaydı, ona orjinal paspas alırdım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 saat önce, Semih O. yazdı:

Malzemesine diyeceğim yok ama benim gördüğüm sahler örnekleri uyum konusunda rizline'dan daha çok daha kötüydü.

Sahler Egea'da kullandım. İyiydi. Koku yok,sağlam vs... Kısacası memnundum.

Rizline kullanmadım. Fikrim de yok.

A.Coşar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Rizline'ı hem focusta hem suanki kugada kullanıyorum, uyumu %100 diyebilirim. Kaliteside gayet yerinde, makyajlı kugada paspas yerleri konusunda bir değişiklik yoksa gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Ve kuga hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın 🙂:nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

16 saat önce, Mete Turfan yazdı:

@A.Coşar hocam arabanın konusunu görmeden tavsiyede bulunamıyoruz maalesef. 😃 ayrıca hazır bakmışsın bana da 2023 lazim hocam. Varmi duyduğun 😊

Mete, şu an 300 TL 12 ay  0% faiz kredi var. Sağlıkçı,avukat tanıdık varsa düşünülebilir. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.