c.erdem Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2012 arkadaşlar malumunuz motor için kullanılan yağın kalitesi çok önemli.Ben de bu konudaki fikirlerinizi öğrenmek istedim.teşekkürler. yağ değişimlerinde hangi marka /model yağı tercih ediyorsunuz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 (düzenlendi) Üreticinin spesifikasyonlarını karşılayan her marka yağ kullanılabilir. Kaliteli yağlar arasında düşünüldüğü, yazıldığı, söylendiği, iddia edildiği gibi kullanımda etkisini göreceğiniz bir fark yoktur. Bunun için kafa yormaya ve ekstradan para harcamaya değmez. Ayrca bakınız: Yani uygun özellikte olduktan sonra Castrol seven Castrol, Mobil seven Mobil, Motorcraft isteyen de Motorcraft kullansın. Özellikle aşırır tozlu, sıcak, soğuk bölgelerde yaşayan, ya da motorunu zorlayarak kullananlar, ağ değişim aralığını 15.000'den 7,500'e çekebilirler, ama bu da daha çok psikolojik rahatlama getirecektir. Nisan 9, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Özcan Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Üreticinin spesifikasyonlarını karşılayan her marka yağ kullanılabilir. Kaliteli yağlar arasında düşünüldüğü, yazıldığı, söylendiği, iddia edildiği gibi kullanımda etkisini göreceğiniz bir fark yoktur. Bunun için kafa yormaya ve ekstradan para harcamaya değmez. Ayrca bakınız: Yani uygun özellikte olduktan sonra Castrol seven Castrol, Mobil seven Mobil, Motorcraft isteyen de Motorcraft kullansın. Özellikle aşırır tozlu, sıcak, soğuk bölgelerde yaşayan, ya da motorunu zorlayarak kullananlar, ağ değişim aralığını 15.000'den 7,500'e çekebilirler, ama bu da daha çok psikolojik rahatlama getirecektir. Birde hazır konu açılmışken bizim focuslarda hangi yağ kullanılıyor. Herkes farklı bir şey söylüyor. Benim araştırmalarıma göre 10/40 yağ yeterli geliyor ama... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Yukarda verilen konuda mevcut cevaplar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre V. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 (düzenlendi) Birde hazır konu açılmışken bizim focuslarda hangi yağ kullanılıyor. Herkes farklı bir şey söylüyor. Benim araştırmalarıma göre 10/40 yağ yeterli geliyor ama... F2 Dizellere servis 10/40 mobil koyuyor evet doğrudur.Ama dikkat edin sanayiye gittiginizde 15/40 yağ koyuyolar bazı kendini usta sanan adamlar , ki 1 kez ben onun kurbanı oldum. Sonraki bakımda hemen 10/40 koydurdum... 15/40 varken hava filtrem 7000km yaptığında üzerinde yağ vardı hep. 10/40 koydurdum tekrar şuan 4000km oldu toz harici leke bile yok. Bu yağ ile ilgisi var mı bilmiyorum.ne kadar kalın yağ olursa o kadar geç ısınıyor ve fazla yaktırıyor arabaya. Nisan 9, 2012 Emre V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
c.erdem
arkadaşlar malumunuz motor için kullanılan yağın kalitesi çok önemli.Ben de bu konudaki fikirlerinizi öğrenmek istedim.teşekkürler.
yağ değişimlerinde hangi marka /model yağı tercih ediyorsunuz ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap