Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Tipik satış danışmanı, benim şeker kırmızıma da güzel demişti Aylin Hn no no no bkn.7.sayfada aynı renklerımı korumusum yanı cevat almışsın o kadar şimdi ne diyim güzel değilmi diyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 sonuç olarak bütün renkler yakışıyor diyebiliriz.. herkes bir renk söylemiş.. bir tek hardal sarısı diyeni görmedim.. onu da alan var forumda.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 no no no bkn.7.sayfada aynı renklerımı korumusum yanı cevat almışsın o kadar şimdi ne diyim güzel değilmi diyim Sakın deme.. Zaten oyle cok memnun değilim bu renkten... Temizlettin mi, araba ben buradayım diyor, bir hafta sonrasında ise alın beni götürün tekrardan yıkatın üzerim benek benek diyor.. Leke, kir tutmayan nanao teknoloji boyalar istiyoruz. Evlerin dısına bile yapılıyor arabalara yapamıyorlar bir türlü... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Özcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Valla onu bunu bilmem bir renk var oda bu yılın modası beyaz ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Valla onu bunu bilmem bir renk var oda bu yılın modası beyaz ... kaçyıldır beyaz var zaten bitti artık.. kro gibi eskiden siyah şimdi beyaz. beyaz araba denince aklıma broadway geliyor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Yakup, beyaz Focus u olan arkadaslarımızı üzmeyelim ne olur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Yakup, beyaz Focus u olan arkadaslarımızı üzmeyelim ne olur... Yakışıyor ama canım onda sorun yok benim görüşüm bu yani, grileri de sevmiyorum..açık renkler bıktırdı artık.. Kırmızı felan güzel geliyor buaralar, hep sevdiğim maviler felan (F1 mavisi mesela gözümde hep 1 numara) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Sayın; Adminim kroluk bayaz çorap ile ilşkili idi ,beyaz araba değil:-((( Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 kaçyıldır beyaz var zaten bitti artık.. kro gibi eskiden siyah şimdi beyaz. beyaz araba denince aklıma broadway geliyor.. vurun vurun, beyaz elden gidiyor vurun, sağ komayın... broadway'miş... ayrıca beyaz broadway'imiz de vardı bizim, 93 model... param yok alamıyorum demiyor da, beyaz kroymuş da bilmemneymiş.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Sayın; Adminim kroluk bayaz çorap ile ilşkili idi ,beyaz araba değil:-((( Est. hepimiz adminiz.. :D Beyaz çorap Şimdi şöyle eskidende siyah moda idi !!! şimdi kro gibi herkes beyaz'a saldırdı ama o da bitti artık.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Est. hepimiz adminiz.. :D Beyaz çorap Şimdi şöyle eskidende siyah moda idi !!! şimdi kro gibi herkes beyaz'a saldırdı ama o da bitti artık.. adam resmen çırpındıkça batıyor yaa.. kıro gibi beyaz'a saldırmışız... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 adam resmen çırpındıkça batıyor yaa.. kıro gibi beyaz'a saldırmışız... :D :D :D Alev alev yanıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 :D :D :D Alev alev yanıyorum ateş seni çağırıyor Yakup.. alevde Yakup... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Moda=kro..? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Kullanmayacağım bir renk hani sağlam indirim yapsalar almam dediğim SİYAH......Ama gel gör ki.....eşim yine siyah renk te ısrarcı bu yüzden araç alış işini gönülsüz yürütüyorum.....Siyah çirkin değil yanlızca çok ama çok kullanışsız...daha oto yıkamada teslim aşamasında bile toz belli ediyor..... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap