Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 (düzenlendi) Moda=kro..? Ali Bey, Yakup'un devreler yandı sanırım... pek ne dediğini bilmiyor... Mayıs 21, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Şimdi şöyle eskidende siyah moda idi !!! şimdi kro gibi herkes beyaz'a saldırdı ama o da bitti artık.. Adnimin seni eshefle kınıyorum. :D Beyaz arabanın krolukla ne alakası var. Beyaz gösterişli bir renk değil siyahtaki gibi, sadece zevkine, (kişisel olarak siyah beyaz uyumundan dolayı aldım) alınan bir renk, geçmiş yıllarda siyah alan kroyken şimdi beyaz alan mı kro, ya da geçmişte siyah aldıysak kroyuz, şimdi siyah aldıysak beyefendi ? ? Böyle mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Kimse yazmıyordu bak nasıl herkes geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Kimse yazmıyordu bak nasıl herkes geldi hade len.. güya taktik yapmış gibi... çevir kazı yanmasın... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 hade len.. güya taktik yapmış gibi... çevir kazı yanmasın... Çevirmeyelim de yanalım mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Çevirmeyelim de yanalım mı yakalım mı diyecektin heralde... zira cümlenin şu haliyle kaz olmuş oluyorsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 yakalım mı diyecektin heralde... zira cümlenin şu haliyle kaz olmuş oluyorsun Ben bıçakcıyım, kaz'ı döndürüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Bunlar hep konu dışı birazdan hepsi temizlenir.....Diymi.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Ben bıçakcıyım, kaz'ı döndürüyorum konu dağılıyor... en güzel renk kaz turuncusu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Bunlar hep konu dışı birazdan hepsi temizlenir.....Diymi.... Bekir Abim, aynı anda, aynı konuya temas etmişiz.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Bekir Abim, aynı anda, aynı konuya temas etmişiz.. , Alperen nasıl oluyor anlamış değilim.... Bu arada resmine alışmaya çalışıyorum.....Yok yok iyi de....diyerine çok alışmıştık ya... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 , Alperen nasıl oluyor anlamış değilim.... Bu arada resmine alışmaya çalışıyorum.....Yok yok iyi de....diyerine çok alışmıştık ya... walla ben de anlamadım... bu geçici.. ama diğerini bir daha koymam.. başka bir tane koyacağım muhtemelen akşam.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 walla ben de anlamadım... bu geçici.. ama diğerini bir daha koymam.. başka bir tane koyacağım muhtemelen akşam.. Yine yemekli mi? olacak... Tercihim mangal ve mümkünse kuzu pirzolalı olsun...... Tüm iletilerini beğenirim.... Şaka bitarafa ...nabıyon be ya...... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Aaaayni be yaaa... Yemekli olmaz sanirim.. Bakicaaaaz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nurettin ç. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 en güzel renk sahip olduğun renk mesela benimki gece grisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap