Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 5cm lik yay var herhalde bunda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2012 yok h&r 3.5mm taktırmıştım , Yanlız jant lastik fantazi ürünü , öyle bir jant yok , photoshopla orjinal jantları büyülttüm keşke olsa orjinal titnaium jantlarının 18 inch leri çok güzel jant ama çok ufak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Özenç Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Gümüş gri hastasıyım fakat son zamanlarda aykırı renkler çok satılıyor. Ama halen siyah ve kırmızı gibi renkle genel olarak alıcının gözünde 2.planda kalıyor. Tamamen benim gözlemim tabi ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 ekim üretimi ile birlikte BALKOPUGU KHV+BEJ KUMAS eklenmiştir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 ekim üretimi ile birlikte BALKOPUGU KHV+BEJ KUMAS eklenmiştir. Fotoğraf? Şık durur tahmin ediyorum. Megane 3 lerde öyle bir renk var beğeniyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Fotoğraf? Şık durur tahmin ediyorum. Megane 3 lerde öyle bir renk var beğeniyorum. henüz fotograf yok ama B-MAX İN lansman rengi olarak gozunuzde canlandırabılırsınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 henüz fotograf yok ama B-MAX İN lansman rengi olarak gozunuzde canlandırabılırsınız Görmek lazım anladım rengi. Renault'un kullandığı renk daha hoştu sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 renault fluence de bi lacivert var deme kardeşim yok böle bişi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Hardal Sarısı bir style gördüm geçenlerde Cepa Otoparkında...Fena durmuyordu...Focus 3 spor tipli bir otomobil,eski focuslar gibi ağır abi görünümü yok,o yüzden hareketli ve canlı renkler daha güzel duruyor....İşte fotolar... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2012 Bende dün akşam maç izlerken genç bir arkadaşın altında hardal sarı tit gördüm, beğendim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper E. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Hardal Sarısı bir style gördüm geçenlerde Cepa Otoparkında...Fena durmuyordu...Focus 3 spor tipli bir otomobil,eski focuslar gibi ağır abi görünümü yok,o yüzden hareketli ve canlı renkler daha güzel duruyor....İşte fotolar... kesin benimkidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 en yakışanı şeker kırmızıdır bence.. geçen showroomde için geçe geçe baktım ondan sonra siyah gelir bence nitekim bende siyah aldım.. bakımı zorlamasa bari 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ulucan Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 ben ellerinde başka renk kalmadığı için şeker kırmızı aldım showroomda gözüme fena görünmedi arabayı aldım ordaki renkle alakası yok gibi bildiğin bordo gibi görünüyor hiç içime sinmedi sizde aynı şeyi yaşıyomusunuz bora bey birde başka problem aracı 13 ocakta teslim aldım park sensörünü siyah takacaklardı boyanmasını istedim hala boyayacaklar renk çok zor bi renkmiş kolay bulunmuyomuş 7 farklı renk karışımından yapılıyomuş falan filan sürtme yada çizikde servisde daha fazla yatacağa benziyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Şeker kırmızısı gibisi yok Zevk tabi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Siyah ve griden şaşmamak gerek :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap