Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Siyah ve griden şaşmamak gerek :) Gri pantolon grisinin neyinden şaşmıyacaz biri açıklasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Gri pantolon grisinin neyinden şaşmıyacaz biri açıklasın Walla en az 5 adet gri pantolonum var bilinç altımı ne 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Siyah ve griden şaşmamak gerek :) "Kızların nazı Ford'un Beyazı" demişler abicim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 "Mevsimlerden yaz, renklerden beyaz" demişler. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 "Rampaların ustasıyım Beyazın hastasıyım" demişler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Her rengin güzelliği, seveni vardır ama özellikle lansman rengi yani şeker kırmızı f3'e en çok yakışanı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 "Rampaların ustasıyım Beyazın hastasıyım" demişler... "Kuzu kurdun, beyaz Ford'un" demişler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 "Kuzu kurdun, beyaz Ford'un" demişler. O değil de aynı şeyi savunuyoruz da niye atışıyoruz Bu arada "Al fordun beyazını, sev köyünün kızını" demişler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Kuzu kurdun, yol renk ayrımı yapmadan Ford'un. Şaka bir yana her modele yakışan bir renk var mesela f2,5 focusun (titanium özellikle x paket olanlardan bahsediyorum) sedanına aytozu gri, hb'lerine siyah ve beyaz çok yakışıyor.F3'te ise kim ne derse desin şeker kırmızı gerçekten rengi gibi yakıyor. Siyah çok asil, gri-beyaz sorunsuz ama şeker illaki baktırıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 mondeo , cmax , fiestada ara ara nadir gördüğüm bir renk ... bende alırken seçme şansım yoktu , olsaydı kesin kırmızı , siyah yada beyaz arasında kalırdım ... ... bilmiyorum siyah olsa bu jantlar ve düşüklükle daha da güzel dururdu belki ama , ben f3'ün bu rengininde düşünülmesi gerekenler listesine alınması lazım , birde kahve gibi bir tonu var oda çok değişik ... ikinci kez aynı ileti gibi yazıyorum görmeyen olur belki fikir veriri diye ... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Hele hele jantlarla uyumu çok güzel mondeo , cmax , fiestada ara ara nadir gördüğüm bir renk ... bende alırken seçme şansım yoktu , olsaydı kesin kırmızı , siyah yada beyaz arasında kalırdım ... ... bilmiyorum siyah olsa bu jantlar ve düşüklükle daha da güzel dururdu belki ama , ben f3'ün bu rengininde düşünülmesi gerekenler listesine alınması lazım , birde kahve gibi bir tonu var oda çok değişik ... ikinci kez aynı ileti gibi yazıyorum görmeyen olur belki fikir veriri diye ... Hele hele jantlarla bütünleşmiş renk, çok güzel.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 O değil de aynı şeyi savunuyoruz da niye atışıyoruz Bu arada "Al fordun beyazını, sev köyünün kızını" demişler... İşin zevki atışmakta kardo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Farkına varmadan iki kere yazmışım, çok özür. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 (düzenlendi) İşin zevki atışmakta kardo Aşıksan vur saza, Fordçuysan bin beyaza Ocak 28, 2013 Ahmet A. tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Aşıksan vur saza, Fordçuysan bin beyaza vışşşşş pek efkarlı gördüm seni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap