Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Bence en guzel renk Bora pempesi.. Ustune renk tanimam.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Sedan için Renk budur. Focus 3 Sedan lansman rengi. artık psikolojik olarak sevmiyorum bu rengi gına geldi resmen, korkarım babam yine aytozu alıcak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Kargaya yavrusu şahin misali herkes sevdiği renge biniyor, zevkler bir olsaydı zaten anlamı olmazdı. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Karagöz Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 en güzeli şeker kırmızıda 2 bin fark olmasa iyiymiş.. o yüzden beyaz renk iyidir.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 Açık ara beyaz... Ama her yerde olan aytozu gri de favorim; varsın her yerde olsun; bu aytozu gri benim arabamın grisi... ( Çok optimist gördüm kendimi ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 en güzeli şeker kırmızıda 2 bin fark olmasa iyiymiş.. o yüzden beyaz renk iyidir.. Evet özellikle avukat ve eczacılar çok tercih ediyorlar...:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 Temizken beyaz, arkadan siyahlar daha güzel görünüyor, yandan şeker kırmızı hiç fena değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 Beyaz çok sıradan geliyor artık, siyah temiz olduğu sürece çok asil, şeker kırmızı her haliyle tatlı ve çekici, aytozu gride ise favorim F2.5 Tİtanium X sedan.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 Gece griiii yanimdakide arkadasin araba <br /> Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 Beyaz çok sıradan geliyor artık, siyah temiz olduğu sürece çok asil, şeker kırmızı her haliyle tatlı ve çekici, aytozu gride ise favorim F2.5 Tİtanium X sedan.. Olmadı şimdi ama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 (düzenlendi) Olmadı şimdi ama Serdar beyazı önemsiz bulmuyorum güzel ama hakikaten artık sıradan geliyor... Gece griiii yanimdakide arkadasin araba <br /> Ama yanında ki şeker kırmızı değil sen birde buna bak Nisan 5, 2013 Nihat Abukan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 şeker kırmızı gerçekten on numara bir renk zaten 2bin tl farkı olmasa etrafta bayağı bir kırmızı focus görürdük..Şeker kırmızı o kadar güzel bir renk ki hb focusa acayip yakışıyor ve çok dikkat çekiyor herkesin de hoşuna gidiyor ,bilmiyorum en azından benim çevremde öyle diğer şeker kırmızı sahiplerinin nasıldır ?Çevremde aracı görenler arabanın rengine bitiyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 Fark 2.000 değil de 1.000 desek daha doğru değil mi ? Beyaz referans olmasa gerek. Metalik üzerine fiyat değerlendirilmelidir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 İnternetimde sorun var galiba, resim yüklüyorum ama göremiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 Fark 2.000 değil de 1.000 desek daha doğru değil mi ? Beyaz referans olmasa gerek. Metalik üzerine fiyat değerlendirilmelidir. Bence doğru değil senin dediğin gibi olması için liste fiyatında da metalik boyanın ekli olması gerekir..Lİste fiyatı üzerinden 2 bin lira fark veriyorsam ben fark 2 bin tl dir diğer boyalarda da beyaz hariç 1000 tl dir...Bu metalik boya farkı zaten saçma birşey önce ford da yoktu sonra ford baktı diğer firmalarda var bende neden olmasın diye düşündü sanırım ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap