Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Siyaaaahhh... En büyük... Beyazın yanına ancak kırmızı olur siyahta neymiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Siyaaaahhh... En büyük... İki kere siyah alan biri olarak size katılmıyorum.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Beyazın yanına ancak kırmızı olur siyahta neymiş O başka Ama beyaz arabaya siyah camlar süper Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 O başka Ama beyaz arabaya siyah camlar süper Geçen hafta yaptırdım filmleri 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Bide traktör Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Su baslikta 24 sayfa ne tartisilmis, anlayan varsa beri gelsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Su baslikta 24 sayfa ne tartisilmis, anlayan varsa beri gelsin Bir arpa boyu yol katedilmiş o kadar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Su baslikta 24 sayfa ne tartisilmis, anlayan varsa beri gelsin 2.5 yıl yaklaşık: ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 2.5 yıl yaklaşık: ) vay be 2.5 yıl ne çabuk geçti. Dün gibi. Bir gecekondu dairesinde ilk adımını atmıştık.Devamı ise New York 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 vay be 2.5 yıl ne çabuk geçti. Dün gibi. Bir gecekondu dairesinde ilk adımını atmıştık.Devamı ise New York Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer akman Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 resim koyabilseydim koyacaktım ama şu hatayı veriyo Genel yükleme kotası 43,29K. (Tek dosya Max. boyutu : 43,29K) ama en güzel renk bence kum gri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 resim koyabilseydim koyacaktım ama şu hatayı veriyo Genel yükleme kotası 43,29K. (Tek dosya Max. boyutu : 43,29K) ama en güzel renk bence kum gri bknz: imza lütfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer akman Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 (düzenlendi) Uploaded with ImageShack.us inşallah yapabilmişimdir edit : heyt focusuma bak be resim olayınıda çözdük Eylül 8, 2013 ömer akman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Su baslikta 24 sayfa ne tartisilmis, anlayan varsa beri gelsin Yukarılarda sucuk muhabbetleri falan var aklıma geldi bak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Uploaded with ImageShack.us inşallah yapabilmişimdir edit : heyt focusuma bak be resim olayınıda çözdük Güzelmiş... Yahu ben bu öğrencileri anlamıyorum. 10 yıllık öğretmenim daha bu sene F3 alabildim. Bu öğrenciler parayı nereden bulup alıyorlar,hayıflanıyorum doğrusu. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap