ömer akman Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Güzelmiş... Yahu ben bu öğrencileri anlamıyorum. 10 yıllık öğretmenim daha bu sene F3 alabildim. Bu öğrenciler parayı nereden bulup alıyorlar,hayıflanıyorum doğrusu. arkasına babam sağolsun yazmayı unutmuşum sanırım 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 (düzenlendi) Sayın Akman, sen de sağol umarım. Güle güle bin. Eylül 8, 2013 Ayhan C. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer akman Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Sayın Akman, sen de sağol umarım. Güle güle bin. teşekkürler hocam ama öyle sandığınız gibi babam arabayı alıp altıma vermedi öğrenciyim aynı zamanda mobilya dükkanımız var orada çalışıyorum dükkanda aile üyeleri çalışıyo sadece ve araba evin yalnız babam sadece mazot koyar gaza basar gider ona kalsa ufak bi araba alacaktı ama bunu biz zorladıkta aldık arabanın inciğinden boncuğuna abimle ben ilgilenirim. kıymetini çok iyi bilirim artistlikmiş yok şekil yapacağım derdinde değilim arabanın amacını gayet iyi biliyorum yorumunuz için teşekkür ederim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muzaffer barbay Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2014 Gece Griside çok güzel bir renk. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 benimki gece grisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap