M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 aylardır sinirlerimiz harab oldu, yok büyük ekran, yok kör nokta, renk, touch vs vs .. diye diye .... adamlar aylar önce bunların hepsini mıncıkladı aldı bindi eskitti bile.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Efe Ergüz Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 buz beyazi iyidir tamam gosterisli degil ama ufak tefek rotuslari kolay olur bide 2. elde cabuk satilir ama bu tip maddi konulari dusunmeyin derseniz mars turuncu ve seker kirmizi favorimdir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Pempe.. Pardon şeker kırmızı.. Ama sedan olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 şeker kırmızı gerçekten çok yakıcı duruyor ama beyazın gösterişli olmadığı konusuna kesinlikle katılmıyorum. inanın her gören iyi ki gri veya koyu renk almamışsın diyor. beyazın aracı çok sportif gösterdiğini, gece karanlığında dahi beyaz olmasından dolayı dikkat çektiğini söylüyorlar. hatta kayınpederim ve çoğu arkadaşım aynı aracın grisini gördüklerinde, grinin çok sönük kaldığını söylediler. tamam şeker kırmızı gibi albenisi yüksek değil ama birçok renge göre çok gösterişli ve atak göründüğü kesin beyazın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 ben beyazı tek geçerim. ancak neden gri aldın derseniz, metalik renk indirimi yaptılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Bütün renkler yakışıyor. Özdemir Asaf demiş "Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu, ama birinciliği beyaza verdiler" Yanlış demiş, doğrusu siyah olacaktı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Beyaz'da aynı ama biz beyazın orji. tonunu unutuyoruz Hee bu da beyazdır deyip geçiyorz keh keh keh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Koyu renk sevdiğimden lacivert hoşuma gitmekte benim. Siyah tavan + sedefli beyaz kaplama uzun vadeli bir diğer planım. Sedefli beyaz kaplama resimlerde normal beyaz gibi durmakta ama güneşte hatların yeşil ve morumsu bir renge çekmesi çok güzel duruyor. En azından E92'de. (E92: Son kada BMW Coupe). Bir alt kasaya karbon mavi çok iyi duruyordu da buna karbon siyah daha güzel olur gibi. İnşallah yaptıran olur da görürüz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arif tüysüz Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Arabamı dün akşam teslim aldım Titannium 5K Aytozu gri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 güle güle kullanın kazasız belasız velhasıl kelam..bütün renkler güzeldir hayatın için de yer alan.............. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2011 Arabamı dün akşam teslim aldım Titannium 5K Aytozu gri Tanıtımını ve izlenimlerinizi uygun başlık altında bekliyoruz. Yani sizce en güzel renk aytozu gri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Arabamı dün akşam teslim aldım Titannium 5K Aytozu gri Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Resim ve tanıtımını bekleriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Herkesin zevkine göre güzel ve kötü gelen renkler vardır. Birde çoğunluğun ortak zevki olan renkler. Ama çoğunluğun zevki doğrudur diyemeyiz. Zevk işinde doğruyu mantığı aramak yanlış olduğu gibi zevkler ve renkler tartışılmaz. (Biraz saçmaladım galiba ) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 En güzel renk kül kahverengi yani benim ki..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap