Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Konu açıp göstermediniz ki ? Nerden bileceğiz biz ? Tanışma kısmında sizi Benim arabam'da aracınızı tanımak isteriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 siyah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 En Güzel Focus Rengini Açıklıyorum : Oxford Beyazı....Ama ABD dışında yok maalesef.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 En güzel renk kül kahverengi yani benim ki..... kesinlikle katılıyorum külkahverengi,bir de mars turuncu ama hb de 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 (düzenlendi) Ya bırakınız... yok griymiş, kül kahveymiş.. Çok samimi söylüyorum, aldığım aracı 100 kere daha alsam yine beyaz alırım yine beyaz alırım... a tabi sedefli beyaz olsa bu sefer onu alırım... sağolsun ford, USA'ye layık gördüğü sedefli beyazı avrupa pazarına münasip görmemiş demek ki.. marabayız ya biz... elin kia'cıları bile sedefli beyaza biniyor.. Mayıs 4, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 En Güzel Focus Rengini Açıklıyorum : Oxford Beyazı....Ama ABD dışında yok maalesef.... abi vallahi msjını görmeden ben de aynı şeyi yazmışım... kesinlikle ... sedefli beyaz dediğim o işte.. oxford beyazı.. diyorum ya biz maraba olduğumuz için oxford getirmemişler bize... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 abi vallahi msjını görmeden ben de aynı şeyi yazmışım... kesinlikle ... sedefli beyaz dediğim o işte.. oxford beyazı.. diyorum ya biz maraba olduğumuz için oxford getirmemişler bize... sedefli beyaz dediğin şu captivadaki inci beyazından bahsediyosan eğer evet süper bir renk ve araca çok yakışır.ama daha önce yaptıkları şuan üretimden çıkartılan kuga daki elektrik beyazı kadar kötü bir renk olamaz.one ya oje rengi gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Beyaz diyorum beyaz diyenlerin hepsine katılıyorum. Beyaz inci 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 sedefli beyaz dediğin şu captivadaki inci beyazından bahsediyosan eğer evet süper bir renk ve araca çok yakışır.ama daha önce yaptıkları şuan üretimden çıkartılan kuga daki elektrik beyazı kadar kötü bir renk olamaz.one ya oje rengi gibi aynen ondan bahsediyorum... amerikadaki ford'larda olan oxford beyazı da ondan.. yani videolardan gördüğümüz kadarıyla ondan.. captiva'da da var, yeni peugept 508'de de var... çok hoş duruyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Bunun sözü bile var RENKLER VE ZEVKLER TARTIŞILMAZ diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Bunun sözü bile var RENKLER VE ZEVKLER TARTIŞILMAZ diye Üzerine düşen ışığın tam dalga boylarını yansıtan cisim beyaz, tüm dalga boylarını yutan ve yansıtmayan cisim siyahtır. Yani Beyaz ve siyah renk değildir. Sonuç olarak beyaz ve siyah renk olmadığı için o kurala dahil değildir, kesinlikle güzeldirler... ikisi de güzeldir ama en güzeli beyazdır 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Beyaz renk mi ki ? (yakışmıyor demiyorum çok güzel oluyor) Otomobil sektörü zorla trend yaptı 2-3 yıl içinde o da siyah gibi sönecek ki başladı bile yeni trenk kırmızı ve tonları.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 (düzenlendi) Bence beğenmediklerimizi yazalım. Ben şu hardal sarı gibi olanı beğenmiyorum mesela. Canlı görmedim ama videolarda o güzel tonu yakalayamamışlar sanki. Birde gri gibi olup da olmayan bir renk var. Aytozu galiba bana hitap etmedi. Mars turuncu'dan da pek emin olamadım. Çıplak gözle görmek lazım. Mayıs 4, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 (düzenlendi) Bende beyazı çok yakıştırıyorum bu araca ancak şeker kırmızının albenisi daha fazla Mayıs 4, 2012 Ahmet A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2012 Bence beğenmediklerimizi yazalım. Ben şu hardal sarı gibi olanı beğenmiyorum mesela. Canlı görmedim ama videolarda o güzel tonu yakalayamamışlar sanki. Birde gri gibi olup da olmayan bir renk var. Aytozu galiba bana hitap etmedi. Mars turuncu'dan da pek emin olamadım. Çıplak gözle görmek lazım. gri olup olmayan renk kum gri değişik mars turuncusunu focus un lansmanında bizzat test ettim bodrumda çok marjinal ben burdayım diyor,ama hiç satamadık o başka Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap