saner can Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 (düzenlendi) Tabiki BEYAZ... Mayıs 13, 2012 saner can tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih E. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 bende kum gri var. ben yine alacak olsam yine aynı renkte karar kılarım. renk işi zevk işi bence. kum griyi ben de hiç bir arabada görmediğim için aldım. farklı olmak lazım dedim:) farklı insanlardan çok farklı yorumlar aldım renkle ilgili... birisi bu araba mor mu dedi, biri mavi mi, biri de eflatun mu dedi:)) her defasında da aynı şeyi söylüyorum... başka arabada göremezsin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 ben blazer mavi diyorum focus 3 ilk çıktığında gözüme çarpmıştı sonra gittim aldım bence çok güzel diğer arabalar arasında hemen fark ediliyor alacak olanlara tavsiye ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 cilalı bir şeker kırmızıyı hiçbir renge değişmem... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 (düzenlendi) kırmızı, beyaz ve gri rengi arabada sevmem, ilginçtir, focus 3 için 3 favorim beyaz, şeker kırmızı ve kum gri Mayıs 21, 2012 kemal kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Kırmızı Focus a yakısıyor, güzel olmus. Beyazı ise ek rakibi olarak görüyorum. Zevk işte... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 ama beyaz HB'e daha çok yakışıyor bence.. spor araçlarda beyaz modası var ve ciddi manada yakışıyor.. focus III HB de çizgileri itibariyle daha spor karakterli bir araç. sedanda o sportif hava fazla yok. özellikle karartılmış arka camlar ile beyaz renk hoş görünüyor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Realitede şeker kırmızı da HB de daha hoş duruyor. Ben gerçekten bu karartmalardan biraz rahatsızım, arka ve arka yolcu camları karartılmıs bir biçimde, ön taraf ise karartılmamış keşke tek düzen olsaymış diyorum bazen.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 (düzenlendi) Realitede şeker kırmızı da HB de daha hoş duruyor. Ben gerçekten bu karartmalardan biraz rahatsızım, arka ve arka yolcu camları karartılmıs bir biçimde, ön taraf ise karartılmamış keşke tek düzen olsaymış diyorum bazen.. ben sadece beyaz için değerlendirdim. yoksa şeker kırmızı hepsinde güzel.. karartmanın sadece arka tarafta olması cidden biraz eksik bırakıyor.. keşke ön taraflara da uygulansaydı dedirtiyor bazen.. arka taraf bir gizem içerisindeyken ön taraf kabak gibi meydanda.. Mayıs 21, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Geçenlerde Focus sahibi bir arkadasın daha camlar yüzünden ceza yediğini duydum. Polislere her ne kadar anlatsan, Emniyet Genel Müdürlüğünden Renkli camlar ve araç camlarına film takılması ile alakalı yazıyı göstersende bazı cins görevliler cezayı kesiyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 külkahverengi favorımdır birde mars turuncu hb de 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aziz efe Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 külkahverengi favorımdır birde mars turuncu hb de Benim külkedim bir tanedir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Renk seçme hakkım olsaydı şöyle sıralardım: 1. Kül kahverengi 2. Blazer mavi 3. Colorado kırmızı (dişi kişi kullanacaksa da Mars turuncu) Kesinlikle almayacağım: Aytozu gri Gel gör ki siyah kullanıyorum ve şikayetçi değilim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Renk seçme hakkım olsaydı şöyle sıralardım: 1. Kül kahverengi 2. Blazer mavi 3. Colorado kırmızı (dişi kişi kullanacaksa da Mars turuncu) Kesinlikle almayacağım: Aytozu gri Gel gör ki siyah kullanıyorum ve şikayetçi değilim. hehe yaşa doktorum en güzel renkler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Tipik satış danışmanı, benim şeker kırmızıma da güzel demişti Aylin Hn Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap