emir hacımustafaoğlu Oluşturma zamanı: Nisan 11, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 11, 2012 arkadaşlar adaptif farlarıma xenon alacağım bugune kadar butun arabalarıma 10000k yani loş mavi xenon alma girişiminde bulundum fakat elime geçenler hep sahteydi ben az gösteren loş mavi xenon ampüllerden istiyorum kısalar için marka önerisinde bulunacak olan varmı yanlış olmasın loş mavi şu pembelerin bir alt derecesi olandan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Mtec 6-7000 felan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 mtec 7000 k mı demekistedin yoksa model kodumu o 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 mtec 7000 k mı demekistedin yoksa model kodumu o kelvin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 kesinlikle yeşil yanar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 mantıken 8000 sonrası yeşilden maviye dönmüyormu abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 hazır bulup denemeden almıycam busefer delirtiyor beni bu durum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Ben sana öylesine kafadan salladım biliyor musun Tavsiye deyince marka önerim MTec, senin istediğin rengi felan anlamadım ben Kaliteli sürüş içi 4300k şunlara göre yorumlayabilirsiniz.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Ben sana öylesine kafadan salladım biliyor musun Tavsiye deyince marka önerim MTec, senin istediğin rengi felan anlamadım ben cık cık cık cık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Xenon alınacaksa bir kere farlar mercekli olmalı. Mercekli olmazsa karşıdakiler size bol bol sövecekler bunu bilin ilk önce. Mercek işini geçtikten sonra ben Spec 4300 K olanlarını öneriyorum. Gayet kaliteliler. En kaliteli sürüşü bunlar verir. Çok çok hafif sarımsı yanar. Gerçekten beyaz renk istiyorsanız 5000 K'ya bakın.(Özellikle BMW'nin xenonları hem aydınlatma hep beyazlık açısından süperdir. 5000 K ama 3800 lümen aydınlatma gücü var. ) Zaten daha yukarısından birşey anlayamazsınız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Xenon alınacaksa bir kere farlar mercekli olmalı. Mercekli olmazsa karşıdakiler size bol bol sövecekler bunu bilin ilk önce. Mercek işini geçtikten sonra ben Spec 4300 K olanlarını öneriyorum. Gayet kaliteliler. En kaliteli sürüşü bunlar verir. Çok çok hafif sarımsı yanar. Gerçekten beyaz renk istiyorsanız 5000 K'ya bakın.(Özellikle BMW'nin xenonları hem aydınlatma hep beyazlık açısından süperdir. 5000 K ama 3800 lümen aydınlatma gücü var. ) Zaten daha yukarısından birşey anlayamazsınız. arabam adaptif farlı çakma mercek kullanmıyorum kardeşim oraya kocaman yazdım önünü göstermeyen 1000000000000000kelvin xenon istiyorum die Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Ben sana öylesine kafadan salladım biliyor musun Tavsiye deyince marka önerim MTec, senin istediğin rengi felan anlamadım ben Kaliteli sürüş içi 4300k şunlara göre yorumlayabilirsiniz.. ayıp sana makara yapacak başka adam yokmuydu forumda bilgi paylaşımı hakkındaki güvenimi kırdın admin protesto ediorum seni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 arabam adaptif farlı çakma mercek kullanmıyorum kardeşim oraya kocaman yazdım önünü göstermeyen 1000000000000000kelvin xenon istiyorum die ilk mesajı okumadım kusura bakmayın. Başlığı gördüm yazdım. Benim önerim hala Spec marka ama onlarında 10.000 k'sı var mı hiç bilmiyorum. Onlarda yoksa MTec. Ben açıkcası xenon alınacaksa renginden veya başka birşeyinde dolayı değil için değil önümü görmek için alacağımı düşündüğümden dolayı herkesi öyle tahmin ediyorum. Ondan dolayı öyle yazdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 ayrıca izdüşümü 12000 lümen olacakta bu teknik bilgi tabi tasarlayan mühendisine ulaşmak lazım teknik veri için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2012 ilk mesajı okumadım kusura bakmayın. Başlığı gördüm yazdım. Benim önerim hala Spec marka ama onlarında 10.000 k'sı var mı hiç bilmiyorum. Onlarda yoksa MTec. Ben açıkcası xenon alınacaksa renginden veya başka birşeyinde dolayı değil için değil önümü görmek için alacağımı düşündüğümden dolayı herkesi öyle tahmin ediyorum. Ondan dolayı öyle yazdım. ben görsellik katma çabasındayım önümü görmek için sisleri yola ayarlatıp 6000kelvin takıcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap